PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=597288}

Nie ma lekko

Necessary Roughness
2011 - 2013
7,4 1,5 tys. ocen
7,4 10 1 1467
Nie ma lekko
powrót do forum serialu Nie ma lekko

czy ktoś moze wie czy planowany jest 4 sezon lub kolejne odcinki 3 sezonu?? bo szkoda bedzie jak 3 sezon skonczy sie na 10 odcinkach i nie bedzie 4 sezonu...

ocenił(a) serial na 8
ruda13041990

Nie ma jeszcze oficjalnej decyzji, ale jest duża szansa: po pierwsze wyniki oglądalności utrzymują się na podobnym poziomie co w zeszłym sezonie (a może nawet minimalnie lepszym), a po drugie stacja USA Network sporo zainwestowała w budowę nowego planu filmowego (czyli biura V3). Jak powiedział producent wykonawczy Kevin Dowling, to pokazuje jak wierzą w ten serial władze stacji, a współ-prezes USA Network Jeff Wachtel twierdzi, że "nie zamówił trzeciego sezonu, tylko ma nadzieję, że to co będzie trzecim, czwartym, piątym i szóstym sezonem" ;)
http://tv.yahoo.com/news/usas-necessary-roughness-producers-explain-necessary-ch anges-season-192706101.html

Anoobis

czyli wciąż jest szansa. bardzo mnie to cieszy bo uwielbiam ten serial :)

ocenił(a) serial na 9
ruda13041990

na twitterze pisali że nie będzie kolejnych odcinków 3 sezonu, że musimy czekać na 4 sezon :)

mconection

czyli bedzie 4 sezon super :)

ocenił(a) serial na 8
ruda13041990

wiadomo coś nowego na ten temat?

ocenił(a) serial na 8
Xawier321

Ponoć w listopadzie mają podać oficjalną decyzję. Tylko nie sprecyzowali którego...

ocenił(a) serial na 8
karlajn_woj

No mam nadzieję że jakoś teraz bo nie mogę się doczekać

ocenił(a) serial na 8
ruda13041990

Prawdopodobnie nie. Dzisiaj Callie (Dani) i Scott (Nico) na swoich twitterach podziękowali ekipie i fanom za trzy lata i powiedzieli, że nie będzie 4 sezonu. Co prawda USA jeszcze nie potwierdziła, ale chyba możemy w tej sprawie ufać aktorom :(