PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 96662
6,7 11 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

takie moje małe spostrzeżenie. obejrzałem ostatni odcinek 1 sezonu i stwierdziłem, że Żółtooki jest potężniejszy od Alistaira. Dowodem jest to, że kiedy Dean torturował Ala wylewał na niego wodę święconą i demon wrzeszczał, tymczasem w I sezonie Sammy polał święconką Azazela, leżacego na łóżku w ciele Johna i ten nawet nie pisnął ... przytoczę rozmowę Sammego z opętanym Johnem w kolejnej scenie

S-ale woda święcona...
A-myślisz, że coś takiego podziała na coś takiego jak ja?

ocenił(a) serial na 10
Biey

Niewiadomo kto silniejszy ;/ sa rozne plusy i jednego i drugiego ;d ale mysle ze lilith jest najsilniejsza

użytkownik usunięty
Biey

Żółtooki był najsilniejszym z demonów i to dlatego on był ich przywódcą. Po jego śmierci rządy objęła Lilith. A przecież jej "podwładnym" był Alistair. Stąd moje przypuszczenia, że Żółtooki był silniejszy.
Powodzenia!!! <potestas inferna me confirma>

ocenił(a) serial na 10
Biey

Porównując te postacie do siebie, nie wiem która z nich jest silniejsza.
Ale co myślicie o Samie? Przecież bez problemu zabił Alistaira, więc już tak jakby jest silniejszy od niego. A o ile dobrze pamiętam, Ruby powiedziała że Sam jest od niej silniejszy i mógłby ją pokonac.
Może się mylę, to tylko moje osobiste spostrzeżenie.

użytkownik usunięty
ostrudzia

I kolejny dowód na to, że Azazel był silniejszy od Alistaira. Przecież w Samie płynie krew Żółtookiego i to właśnie dzięki temu mógł zabić Alistaira. Proste;p