PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=614357}

Nie zadzieraj z zołzą spod 23

Don't Trust the B---- in Apartment 23
2012 - 2013
7,0 6,1 tys. ocen
7,0 10 1 6116
Nie zadzieraj z zołzą spod 23
powrót do forum serialu Nie zadzieraj z zołzą spod 23

chyba czegoś nie rozumiem....w sezonie 2 w odcinku 8 June pracuje jako młodszy analityk a już w następnym odcinku znowu pracuje w kawiarni?? wywalili ją za to dźgniecie Paris??

ocenił(a) serial na 9
ritanatansen

Odcinki serialu są emitowane w nieodpowiedniej kolejności. Czemu? Cholera wie:)
Google: Correct Episode Order of "Don't Trust The Bitch in Apartment 23"

Pielip

Mnie też zaskoczył ten brak spójności, ale sprawdziłam na imdb i tam te odcinki były w takiej kolejności jak te puszczane, czyli z June jako młodszym analitykiem, później June kelnerką i znowu June młodszym analitykiem.

ocenił(a) serial na 9
Aguslava

No bo stacja telewizyjna (ABC bodajże) puszczała odcinki w złej kolejności; innymi słowy: tak jak sobie chcieli. Jak dla mnie to ten serial jest cholernie niedoceniany, a szkoda. Poniżej podaję znalezioną w necie rozpiskę poprawnej kolejności odcinków. Oglądałem w tej kolejności i faktycznie, wtedy mają one sens.
S01E01 Pilot
S01E02 Daddy's Girl
S02E10 Mean Girls
S01E05 Making Rent
S01E04 The Wedding
S02E09 The Scarlet Neighbor
S02E05 Whatever It Takes
S01E06 It's Just Sex
UNAIRED The Leak
S01E03 The Parent Trap
S01E07 Shitagi Nash
S02E06 Bar Lies
S02E07 A Weekend in the Hamptons
S02E01 A Reunion
S02E04 It's a Miracle
S02E02 Love & Monsters
S02E03 Sexy People
S02E08 Paris
UNAIRED Teddy Trouble
UNAIRED Monday June
UNAIRED Dating Games
UNAIRED The D
UNAIRED The Seven Year Bitch
UNAIRED Using People
UNAIRED Ocupado
UNAIRED Original Bitch

Pielip

Oja, dziękuję :). To też je w takiej kolejności obejrzę.

I ja uważam ten serial za niedoceniony. Może się jest to jakieś arcydzieło, ale jest przyzwoity, ciekawy, miło ogląda się przygody bohaterem. Może 10 czy nawet 5 sezonów byłoby przesadą, ale chociaż jeszcze jeden mogliby nakręcić, bo nie ma niczego w tym stylu.

Pielip

Dzięki za poprawną listę odcinków, oglądając serial czasami miałam mętlik i nie wiedziałam co jest grane, teraz wiem dlaczego. Nie pierwszy raz spotykam się z serialem którego odcinki były emitowane w złej kolejności.

Również zgadzam się ze stwierdzeniem, że serial jest niedoceniany i tak jak napisała Aguslava, może nie jest to arcydzieło, ale serial uwielbiam, ma świetne poczucie humoru a postacie są na prawdę świetnie odegrane.