PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=170903}

Nieidealna

Unfabulous
2004 - 2007
6,6 2,1 tys. ocen
6,6 10 1 2054
Nieidealna
powrót do forum serialu Nieidealna

pomożecie?

ocenił(a) serial na 10

Proszę o streszczenie odc.Idealny moment i najwspanialszy rejs w życiu!!Nie oglądałam ich bo jeszcze wtedy nie miałam Nicka a bardzo lubię Nieidealną!!

Dorcia_9

Jeśli dobrze znasz angielski, możesz zobaczyć te odcinki w internecie, a jeśli nie:
Idealny moment:
Jake Behari wyjeżdża do Kanady na całe wakacje.
Kiedy wraca na kilka dni na ślub kuzyna, Addie ma szansę wyznać mu co czuje, ale najpierw musi go znaleźć w Chinatown.(Dzielnica w Nowym Jorku) Kiedy go już znajduje, okazuje się, że zszedł się ze swoją byłą dziewczyną, Patti Perez. Geena chce przeprowadzić się do Paryża, bo stwierdza, że w ich mieście nie ma już dla niej chłopaków, ale na weselu kuzyna Jake'a, poznaje przystojnego kelnera.
Zach idzie do restauracji uwolnić kraba, a Ben stara się odzyskać Jen. Na końcu odcinka, Addie wkońcu mówi Jake'owi o swoich uczuciach do niego i zostają parą.

Najwspanialszy rejs w życiu:
Addie planuje wycieczkę szkolną [rejs], na którym Zach chce powiedzieć Geenie, że ją kocha. W międzyczasie, Cranberry i jej cała paczka planują zniszczyć popularność Addie, podrzucając jej kasetę, na której Zach niszczy Stację Telewizyjną Rocky Road z miłości do Geeny. Kiedy Addie ogląda kasetę, zdaje sobie sprawę, że związek jej przyjaciół może zaszkodzić przyjaźni całej trójki.
Jake stara się odwieść Addie od tego pomysłu, bo chce pomóc Zach'owi. Drugiego dnia rejsu rozpętuje się wielka burza, jednak nikt nie zostaje poszkodowany. Zach jest zawiedziony, kiedy widzi, jak Geena rozmawia i uśmiecha się do jakiegoś chłopaka na statku.
Na końcu odcinka Geena podchodzi do Zacha, całuje go i tańczą razem.

Starałam się jak najlepiej to opisać, mogło mi nie wyjść bo trochę pisałam z pamięci a trochę z angielskiej wikipedii. (;
Oba odcinki były bardzo fajne, ale Najwspanialszy rejs w życiu był lepszy - dużo śmiesznych scen, no i fajnie że Geena i Zach są razem.

youhaveamessage

tak samo jak dorcia nie oglądałam tego odcinka, a bardzo chciałabym go zobaczyć na własne oczy. więc chciałam się spytać, na jakiej stronie można obejrzeć te odcinki choćby po angielsku .ale było by super gdyby był do obejrzenia za darmo.proszę o jak najszybszą odpowiedż .

wiki_10104

google.pl -> wideo -> unfabulous the perfect moment
google.pl -> wideo -> unfabulous the best trip ever.

To naprawdę nie jest trudne.