Spojrzałam na zdjęcia w google i wiadomo, że Camila zamiast być z Flavio, który myślałam że się zmieni i nie będzie
słuchał matki to Camila zakocha się w tym szpetnym, strasznie sztucznym pakerze z białymi zębami Danielu.. czemu
zawsze jest tak że jak głowna bohaterka jest spoko i jest naturalna to jej partner wygląda jak model z okładki? i na
odwrót? dlatego nienawidzę tych telenowel... ;/
Według mnie najlepiej pasował do niej jej narzeczony, który zginął ;p
Dla mnie Daniel to taki Ken, a Alonso trol ;p
No, ale to tylko moje zdanie ;b
paker :D umarłam
Miałam nadzieję, że ten aktor to nie tylko buziunia, ale i umiejętności. Jednak chyba się myliłam. Jeronimo z CME wygrywa u mnie niezaprzeczalnie.
Soler też stuningowany - nabotoksował sobie twarz i wygładził zmarszczki a do tego ma też zrobione zęby ;p
Oczywiście, że tak. Silvia ma silikon w pośladkach i na pewno korzysta z zabiegów medycyny estetycznej choć na razie nie tak ingerujących w urodę.
Ale Juan Soler ma o niebo lepsze umiejętności aktorskie przynajmniej według mnie. Mimo iż polepszył swój wygląd to i tak wygląda naturalniej niż przepakowany de la Fuente z cyckami ;)
Cocco kiedy oglądałam telenowelę Montecristo (wersja meksykańska ,dostępna tylko na yt ) zęby Sylvi były normalne .W A.B. coś zrobiła z zębami i to na gorsze ,albo to inna rola ,inny uśmiech.Tu wyglada rzeczywiście inaczej ,spodnie +bluzka w kratkę .Jak może wyglądać lekarz weterynari pracujący na hacjendzie i zajmujacy się zwierzętami ,z depresją i rzucajacy sie w wir pracy .Tak jest jej wygodnie ,to co powiedzą ludzie ją i mnie mało obchodzi.To tylko moja skromna opinia .
Według mnie jej wygląda jest adekwatny do roli. Renata i Camila to dwie zupełnie różne kobiety, przecież na tym polega aktorstwo, aby ciągle się zmieniać na potrzeby ról. Nie bardzo przyglądałam się jej zębom ;)
Dla mnie to świetne, że potrafią tak aktora zmienić. Tu mam na myśli strój i fryzurę oraz makijaż - pomijam ingerencję chirurgów.