PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647050}
7,5 909  ocen
7,5 10 1 909
Nieposkromiona miłość
powrót do forum serialu Nieposkromiona miłość

Camila & Daniel

ocenił(a) serial na 9

Są główną parą w telce, więc wydaje mi się, że zasługują na oddzielny temat.
Już myślałam, że między nimi będzie wiało nudą, ale widzę, iż jednak coś się rozkręca. Oby tak
dalej, bo zaczyna mi się naprawdę podobać.
Chociaż Daniel nie jest zupełnie w moim typie, to ma uroczy uśmiech i mam nadzieję, że szybko
podbije nim serce Camili(:

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9
p_o_n_

Dzięki za info(:

p_o_n_

Też nie cierpię rudej, masakra istna... A księdza szkoda, ale jak to zawsze bywa, ten kto coś wie, pierwszy ginie ;p

Camilla3

Ruda powiesić ;) Ale małpa z niej.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

haha ja ją chciałam kopnąć "lekko" w tyłek i wykopać od Pabla ale widze że Ty wytoczyłaś przeciwko niej cięższą amunicje :D Ja się zastanawiam czy małpa czy krowa - które do niej bardziej pasuje :D

p_o_n_

Może lepiej zwierząt nie obrażać. :D

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Chyba masz racje, nie zasłużyły sobie na to :D

ocenił(a) serial na 9
petit_fleur

Można powiedzieć: WRESZCIE!!! myślałam, że już się nie doczekam wyznania miłości Camili i Daniela, a tu taka niespodzianka. Super bardzo się cieszę, bo telka nabiera jaśniejszych kolorów(:

ocenił(a) serial na 8
petit_fleur

Dokładnie, w końcu to na co czekaliśmy :) Teraz już będzie widać radość na twarzy Camilii :)

ocenił(a) serial na 9
p_o_n_

Booożżżeee, a jak on na nią patrzy, to aż mi nogi miękną... Cudnie, chce się oglądać:]

ocenił(a) serial na 10
petit_fleur

Dokładnie !!!! Jeszcze kilka odcinków i sama się w nim zakocham :)

petit_fleur

Dziwi mnie postępowanie Daniela. Wiem, że pewnie szalenstwu uczuć trudno się oprzeć, ale nie był pewny na 100%, że Camila nie jest jego kuzynką, a mimo to poszedł z nią do łóżka. :/ Trochę mnie to zniesmacza.

cocco03

Oczywiście nie oburza mnie to tak jak gwalt Leoncia.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

nie no to nie ma porównania wogule...no też miałam troche mieszane uczucia, co nie ujmuje faktu że ta scena Camilli i Daniela była naprawde piękna. A tak na marginesie aż miło się patrzy teraz na Camille taą zakochaną i szczęśliwą, jak sobie żartuje, bo wcześniej byłą cały czas smutna

ocenił(a) serial na 8
Dorisa_d

Uważam tak samo. Dość dziwne odczucia miałam i należał się też Danielowi policzek od Viviany wg mnie. Ale rzeczywiście jak się teraz patrzy na szczęśliwą i ciągle uśmiechniętą Camile aż mi samej się twarz śmieje :)

ocenił(a) serial na 8
p_o_n_

przynejmniej już wiemy że Daniel nie jest taki idealny:)

p_o_n_

Vivi jak szła wkurzona to od razu wiedziałam, że mu sieknie z liścia :D

ocenił(a) serial na 9
cocco03

Oj tak, dokładnie o tym samym pomyślałam:P

cocco03

Też miałam mieszane uczucia wtedy...

cocco03

Mnie to samo...

ocenił(a) serial na 9
petit_fleur

Straszna stagnacja zapanowała między protami:/ To już więcej dzieje się między Luz Marią i Pablem. Oby szybko zaczęło coś się dziać. Niby fajnie jak się kochają, ale wieczna sielanka mdli...

ocenił(a) serial na 8
petit_fleur

Niby nudno bo cały czas szczęśliwi razem i cukierkowato ale fajnie się na nich patrzy ;) Pewnie niedługo zacznie się coś dziać ;) A co do Luzmy i Pabla, bardzo się ciesze że coś sie dzieje, już niedługo i całkowicie się pogodzą ♥ A Ruda niech spada na drzewo, dobrze że niania chłopaków ja wydała :D

petit_fleur

no niby tak, ale Camila ma teraz tyle problemów, a tu z matką, a tu z Alonsem, tu z Dionisiem i z siostrą, więc Andres jest dla nie jedyną pociechą w tym czasie, gdyby on się od niej odwrócił to zostałaby kompletnie sama

ocenił(a) serial na 8
marta150391

No dokładnie, teraz jej rodzina można powiedzieć się od niej odwróciła, a gdy zjawia się Andres to od razu jest szczęśliwa, no ale niedługo juz pewnie się troche pozmienia...

ocenił(a) serial na 9
Dorisa_d

Bardzo mi się dzisiaj spodobało jak Cami dała w twarz siostruni, za to co powiedziała o niej i Andresie. He he ma kobieta silny cios :P

ocenił(a) serial na 8
petit_fleur

Cios był mega :D Nie spodziewałam się tego po Camili :)

ocenił(a) serial na 9
p_o_n_

Ani ja... Wg mnie scena była trochę komiczna, szczególnie kiedy upadły w stos słomy:) Ale bardzo dobrze, że Cami pokazała Ximenie, gdzie jej miejsce!

petit_fleur

Nareszcie!! W końcu Camila dowiedziała się jaka jej siostra jest naprawdę i bardzo się cieszę, że ją wywaliła! Piekny był ten cios!

ocenił(a) serial na 9
marta150391

Ximena to głupia pinda, coś mi się wydaje, że jeszcze nieźle namiesza w życiu Camili i Daniela...

petit_fleur

ja jej najbardziej nie lubię z całej telenoweli, jej i Rudej małpy, ale Ximena jest gorsza jak dla mnie; ona na pewno nie skończyła mieszać, teraz dopiero pokaże na co ją stać, jak nie będzie musiała dbać o pozory

ocenił(a) serial na 9
marta150391

No ba! Tak wgl to odnoszę wrażenie, że coraz więcej postaci jest przeciwko Camili, nawet własna matka :O

petit_fleur

Agustina jest okropna, cały czas chodzi z taką miną jakby ją coś bolało i jest niemiła dla Camili i Andresa, denerwuje mnie strasznie, a było mi jej żal jak Dionisio ją potraktował

ocenił(a) serial na 8
marta150391

Mnie ciekawi czy Alonso ją przyjmie do siebie :D

p_o_n_

hahaha, mnie też, jestem ciekawa jego miny jak zobaczy ją w drzwiach z walizką; przecież on tyle razy chcial z nią zerwać a ona dalej mu się narzuca bo wyczuła dużą kasę po wybudowaniu ośrodka turystycznego i bedzie się kleić do niego by żyć w luksusie, a on też dobry, wystarczy że go trochę poobściskuje i uda biedną sierotke i ten się zgadza na wszystko

ocenił(a) serial na 8
petit_fleur

ja już od jakiegoś czasu aż mówiłam do telewizora: No weź jej przywal! i w końcu się doczekalam:D zasłużyła:) niech troche się spokornieje

ocenił(a) serial na 8
petit_fleur

Miałam nadzieje że Camila dziś wybaczy Danielowi na końcu jak powiedział że odchodzi i płakał :( Jeszcze ten adwokat tak ładnie jej wszystko tłumaczył, fajny z niego koleś :)

ocenił(a) serial na 9
p_o_n_

Jestem w trakcie oglądania odcinka i szczerze mówiąc nie zaskakuje mnie w ogóle zachowanie Camili. Przecież nie może być ciągle słodko i różowo... Ale wkrótce... mmmmm :) <3

ocenił(a) serial na 8
petit_fleur

Ja też ją rozumiem ale końcowa scena naprawde mnie przekonała ;)

ocenił(a) serial na 9
p_o_n_

Tak, masz rację. Też przez chwilę pomyślałam, że zatrzyma Daniela, no ale cóż?! Trzeba poczekać..

ocenił(a) serial na 8
petit_fleur

Mam nadzieje że nie bedziemy długo czekać bo nie lubie jak Camila płacze :(

A co do Albarranów to aż śmieszne że córka Mariana jest mądrzejsza od babci i dziadka w temacie Luzmy...

ocenił(a) serial na 9
p_o_n_

Myślę, że niezbyt długo. W końcu czasem potrzeba troszkę cukru ;) Lubię, kiedy Ca i Da są razem :) no, ale ta przerwa świąteczno-noworoczna wszystko popsuje...

Też to zauważyłam. Pewnie druga babka wpoiła jej zasady, że wszyscy ludzie są równi. Nie to co wyniośli Albarranowie.