PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647050}
7,5 909  ocen
7,5 10 1 909
Nieposkromiona miłość
powrót do forum serialu Nieposkromiona miłość

Camila & Daniel

ocenił(a) serial na 9

Są główną parą w telce, więc wydaje mi się, że zasługują na oddzielny temat.
Już myślałam, że między nimi będzie wiało nudą, ale widzę, iż jednak coś się rozkręca. Oby tak
dalej, bo zaczyna mi się naprawdę podobać.
Chociaż Daniel nie jest zupełnie w moim typie, to ma uroczy uśmiech i mam nadzieję, że szybko
podbije nim serce Camili(:

petit_fleur

Ja też mam taką nadzieję. Juz ich pierwsze spotkanie zapowiadało żar ;D
Zmieniłam zdanie co do aktora grającego Daniela. To chyba jednak była prawda, że nie lubili się z tą aktorką grającą Miriam. Ich sceny były takie sztywne, że źle oceniłam go jako aktora.
O tak - ma uroczy uśmiech. Też bym takiego podglądała gdybym go naszła kąpiącego się :D
W ogóle ładna z nich będzie para :)

ocenił(a) serial na 9
cocco03

Przegapiłam dziś początkowe 15 minut odcinka i nie widziałam jak Daniel opiekował się Camilą, gdy przywiózł ją na ranczo... Kurczę... trochę liczyłam, że wstawiona Camilcia da się pocałować... Aj aj aj ta moja wyobraźnia (:

petit_fleur

Ja tak samo ;) Tyle, że ja myślałam, że to ona rzuci się na niego :D

ocenił(a) serial na 9
cocco03

He he, a ja zupełnie na odwrót, to on tak się w nią wgapiał jeszcze w samochodzie, że już widziałam ogień między nimi...

petit_fleur

Tak gapił się :D Tyle, że ona była pijana, a procenty robię swoje. Ach gorąca z nich para :D

ocenił(a) serial na 9
cocco03

Tak masz rację, ale SN równie gorący duet stworzyła z Jeronimem w CME. Oj tam to dopiero się działo!

petit_fleur

I to jak się działo ! ;)

ocenił(a) serial na 8
petit_fleur

Powiem szczerze, mi się o wiele bardziej podobał duet Silvii i Juana Solera w CME, była między nimi niesamowita chemia, bo główna para protów w AB wg mnie kompletnie do siebie nie pasuje a sceny z ich udziałem są wręcz nudne. Wole wątek Pabla i Luzmy.

ocenił(a) serial na 8
petit_fleur

ja tez miałam tak Samo ;D

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Tak, wg Daniel/Andres od razu jak się zjawił na tym ranczu to wszystko nabrało kolorów zrobiło się ciekawie, noi najwiekszy przystojniak w okolicy:D

Dorisa_d

:D śmiałam się, że z niego paker, ale uległam ;) Nie ma rady na takich przystojniaków :)

ocenił(a) serial na 9
Dorisa_d

No ba(: dobrze, że takich Leonciów nie ma zbyt wielu, ale Danielowi na razie dorównuje tylko Rafa (:

petit_fleur

Leoncio to postrach, wredny pijak i tyle. Przed takim to tylko uciekać :D

Mnie Rafa tak średnio się podoba, jeszcze Rodolfo jest spoko ;)

ocenił(a) serial na 7
cocco03

o no z Rodolfa też niezłe ciacho:)

ocenił(a) serial na 8
petit_fleur

Zawsze jak widzę Leoncia to tylko mnie ciarki przebiegają po ciele, jeszcze to jego przeszywające spojrzenie... Jakbym takiego spotkała to bym nie wiedziała w którą strone uciekac :)

Tak Rafa jest przystojny, ma taki fajny typ urody ;)

p_o_n_

Ja nie znoszę Leoncia, ale dzisiaj ta scenka jak mu się to poncho, czy jak to się nazywa "zawinęło" na głowę w czasie kłótni z Andresem to parsknęłam śmiechem :D

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

To jak się ucieszył gdy myślał że Daniel już nie pracuje hacjendzie a zaraz potem dowiedział się że został on szoferem też było miłe ;) Dobrze że Daniel się mu sprzeciwstawia i Camila reaguje na to jak traktuje on swoją siostrzenice.

p_o_n_

Tak, to mi się też podobało. Jak się cieszył, a później mina mu zbrzydła, gdy się okazało, że Andres awansował :)

p_o_n_

Tak...tylko na pewno się to odbije na Luzmie, że ją Camila tak broni :(

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Oby jak najmniej na tym ucierpiała :) Podobała mi się postawa brata Pabla, myślałam że będzie przeciwny temu związkowi a tu miłe zaskoczenie:)

p_o_n_

Też tak myślałam,a tu niespodzianka.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

No i kolejne miłe zaskoczenie tego odcinka to to że nasza Camila zarządała wkońcu rozwodu :)

p_o_n_

Nareszcie ;) Mam nadzieję, że szybko się rozwiodą.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Ja też mam natką nadzieje, choć Alonso napewno nie opuści tak łatwo a mamusia mu pomoże w tym :/

p_o_n_

Na pewno będzie ją błagał i szantażował.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

I poniżał się na kolanach u jej stóp :D

p_o_n_

I się marszczył :D

ocenił(a) serial na 8
cocco03

I z tych wszystkich nerwów napewno nie będzie miał już paznokci bo je wszystkie obgryzie :D

p_o_n_

ahahah :D fuuuuu

p_o_n_

Dokładnie. Alonso raczej tak łatwo nie będzie chciał dać rozwodu Camilii. Poza tym Dyziek go ostrzegł, więc ma kolejny powód, aby tego nie zrobić... Chociaż Dyziek to mnie tym swoim stwierdzeniem mega rozbawił hahaha

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Jak proponował swoją przyjaźń lub coś więcej Camili też mnie lekko rozbawił. On i Camilla - jeszcze czego.

ocenił(a) serial na 9
p_o_n_

Wg mnie Leoncio jest przerażający. Gdybym takiego typa spotkała, na pewno uciekłabym gdzie pieprz rośnie.... buuuuu
A Rafa no no, nie dość, że przystojny to jeszcze mega sympatyczny(:

ocenił(a) serial na 8
petit_fleur

Dokładnie, szkoda że takiego Rafaela nie potrafię znaleźć u nas w Polsce :)

p_o_n_

:D Z tym to będzie ciężko ;)

ocenił(a) serial na 7
petit_fleur

Ostatnio rzadko bywam na filmwebie wiec nie czytam na bieżąco wątków dotyczących serialu ..na serial też mam mało czasu . Często bywa tak,że nie mam czasu na obejrzenie serialu więc wtedy nadrabiam odcinki w internecie .Na szczęście nie jestem w tyle :) Daniel bardzo mi sie podoba :) Nie mogę się doczekać aż on i Camila będą parą :D

ocenił(a) serial na 10
pati1109

no pewnie Daniel ma cudny uśmiech i bardzo pasuje do Camili :) teraz akcja będzie się fajnie rozwijać między głównymi bohaterami, więc będzie co oglądać. . .

petit_fleur

Daniel od razu mi się spodobał, wyglądem i charakterem pobił Damiana z Otchłani namiętności ;)

ocenił(a) serial na 9
marta150391

Aż dzisiaj pisnęłam jak zobaczyłam Daniela niosącego Cami na rękach... Byli tak blisko siebie, że już naprawdę wierzyłam, iż się pocałują (:

ocenił(a) serial na 8
petit_fleur

Świetna scena i ogólnie bardzo dobry odcinek :) Oświadczyny Pabla takie słodkie (w dobrym tego słowa znaczeniu). AB coraz to bardziej mi sie podoba :)

ocenił(a) serial na 9
p_o_n_

Oj tak, naprawdę coraz to lepsze odcinki. Nie liczyłam, że będzie mnie trzymać w takim napięciu. Mam ochotę dać 10 gwiazdek, ale jeszcze się wstrzymam, to tak żeby nie rozczarować się - ewentualnie (:

ocenił(a) serial na 8
petit_fleur

Ja mam podobnie, nie spodziewałam sie pod dość nudnym początku że tak bardzo sie wciągne :)

ocenił(a) serial na 8
p_o_n_

Tak robi się coraz ciekawiej, scena z koniem świetna, podoba mi się to że Daniel zaczyna inaczej patrzeć na Camille. Ciekawe co zrobi Viv po tym co usłyszała.

Dorisa_d

Wydaje mi się, że zda sobie sprawę, iż na życie Daniela naprawdę ktoś czyha. Pewnie nic nie powie Camili na razie. Tak mi się przynajmniej wydaje.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

pewnie tak, bo gdyby powiedziała teraz Daniel pewnie by trafił spowrotem do więzienia

Dorisa_d

Nie wiadomo czy by zdążył, bo Dionisio może by zdusił wszystko w zarodku i sam sprawę załatwił.

ocenił(a) serial na 10
Dorisa_d

W pełni się zgadzam, scena była super. Czekam z niecierpliwością na odcinek, w którym Daniel i Camila się pocałują bo dopiero od tego odcinka będzie naprawdę fajnie....

Elwirka10

aaa!!! Ja też :D

petit_fleur

Też mam na to ochotę. Już kilka razy się przymierzałam. ;)

ocenił(a) serial na 8
petit_fleur

No i kolejny interesujący i trzymajacy mega w napięciu odcinek. Ostatnie minuty to jak na szpilkach siedziałam przed telewizorem. Że też księżulek musiał mieć taki długi język :( A tą Rudą to miałam ochote kopnąć w tyłek żeby wyleciała z tej hacjendy raz na zawsze :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem