PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647050}
7,5 909  ocen
7,5 10 1 909
Nieposkromiona miłość
powrót do forum serialu Nieposkromiona miłość

Nie miałąm pojecia ze mozna tak zle wygladac jak Silvia w tej telenoweli.W kiedy sie zakocham była przepiekna włosy ,makijaz ,ubrania ,a tu te jej włosy proste jak drut sa okropne ,ubrania ,wyglada jak szara myszka ,chodzi mi o stylizacje bo to ze ogolnie jest ładna to oczywiste . W kiedy sie zakocham była piekna a tu taka zwykła .

mika26

warto przypomnieć, że Silvia gra pania weterynarz, która na codzień pracuje na ranczu wśród byków, trudno więc żeby biegała w kieckach i szpilkach, wyglądałoby to nierealistycznie, mi się podoba jej styl, jest taki prosty i niewyszukany a pomimo to pasuje jej, ona jest zresztą bardzo ładna, a ładnemu we wszystkim ładnie ;)

marta150391

zgadzam sie z Tobą Silvia jest bardzo ładna i co by niezałożyła to we wszystkim dobrze wygląda,a pozatym według mnie w prostych włosach też jej do twarzy i trudno by był sobie ją wyobrazic w loczkacz wśrod byków. Ten styl pasuje do niej bardzo wtej telce,natomiast w CME miala inny styl ktory równie bardzo mi sie podobał.Ogólnie telki z Silvią Navarro są super bo według mnie to dzięki niej czuć taką chemie między protami i te klimaty sprawiają że chce się oglądać każdy odcinek :)

mika26

Nie to, żebym krytykowała, ale Twoja wypowiedź jest trochę denna, to, że ktoś jest zwykły i ma normalny styl, skromniejszy, nie oznacza, że nie może wyglądać ładnie. Włosy ma proste, ale widać, że zadbane zdrowe, nie widzę tam drutów, to każdy kto nie ma loków, ma druty? Poza tym, tak jak napisała koleżanka powyżej, Camila jest weterynarzem, mieszka na ranczu, jakby się stroiła to dopiero była by nędza. Nie rozumiem o co się czepiać, grała Renatę to była odstawiona, tu gra kogo innego, więc jest inaczej. Nie wiem dlaczego wszyscy porównują ją ciągle z rolą Renaty. To tak jakbym się czepiała np. Boyer, że w "Otchłani Namiętności" chodziła skromniej ubrana, a nie świeciła cyckami jak w "Teresie"...

ocenił(a) serial na 10
mika26

Kompletnie się z Tobą nie zgadzam. Dla mnie Silvia wygląda tu super. Stylizacja bardzo pasuje do jej roli, a poza tym dzięki tym ubiorom telka ma swój niepowtarzalny klimat co ja akurat bardzo cenię. To nie jest film o panience z miasta, która chodzi z cyckami na wierzchu, tylko o Pani weterynarz która pracuje na ranczu z bykami, wiec styl jak najbardziej odpowiedni...

ocenił(a) serial na 8
mika26

Zgadzam sie tutaj ze wszystkimi wypowiedziami. Silvia wygląda o niebo lepiej w prostych włosach, w tej "szopie" ktorą miała ma głowie w Kiedy sie zakocham nie wygladała tak dobrze, aczkolwiek to tylko moja skromna opinia ;]

angel94_filmweb

Co do ubran macie racje przyznaje taki styl pasuje na ranczo i wogle do pani weterynarz, ale z włosami sie nie zgadzam loki były fajniejsze i wogle makijaz jakis taki ładny ale ok przyjmuje krytyke. :)

ocenił(a) serial na 7
mika26

Mi też się bardziej podobała w lokach ,ogólnie w ,,Kiedy się zakocham '' wyglądała ładniej .
No ale sądze,ze nie ma co krytykować bo tak jak napisaly osoby wyżej jej wygląd jest dopasowany do roli

mika26

Jako Renata na pewno lepiej się prezentowała, ale taka była specyfika tej roli. Renata była młoda (24 lata), energiczna, zadbana, bo nie miała do czynienia ze zwierzętami. Poza Cyganką oczywiście, ale ile tak naprawdę czasu z nią spędzała? Bardzo mało w porównaniu do Camili, która z bykami spędza większość dnia. Z resztą Renata była pełnokrwistym mieszczuchem.
Camila jest starsza, nie pracuje w biurze, nie zależy jej tak na wyglądzie zewnętrznym jak Renacie. Po co ma się malować skoro może wylądować w błocie ? ;) Nie no żartuję.
Mnie się Silvia zawsze podoba, i wcale nie byłabym zadowolona gdyby w każdej telce była podobnie ubrana i umalowana.

ocenił(a) serial na 10
cocco03

Zgadzam się z twoją opinią w 100%, chociaż dla mnie w oby telkach wygląda super i bardzo odpowiednio do roli.

Elwirka10

Do roli jak najbardziej odpowiednio wygląda zarówno w AB jak i w CME :)

ocenił(a) serial na 10
cocco03

W końcu ktoś myśli podobnie jak ja :)