PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647050}
7,5 911  ocen
7,5 10 1 911
Nieposkromiona miłość
powrót do forum serialu Nieposkromiona miłość
Idiszka

Czyli oryginalnie jest więcej odcinków, niż będzie puszczone u nas?

Didi_5

na jedno wyjdzie, bo w Meksyku poczatkowe odcinki puszczali krotkie po 20 minut, a w Polsce polaczyli w calosc

Idiszka

Aha.
U nas jakby puszczali po 20 min. i wcisnęli w to 2 bloki reklamowe to by się nie dało oglądać:)

Didi_5

W Meksyku AB dzieliła pasmo na początku z inną telką, dlatego odcinki były krótsze. U nas nie jest najgorzej z tymi reklamami, bo u nich (z czasem) podczas jednego odcinka są trzy przerwy reklamowe.

jagodajulia

Już się przyzwyczaiłam do tych długich reklam, ale trzy przerwy to już trochę za dużo...

Nie wiem jak w AB, bo nie widziałam żadnego odcinka w wersji oryginalnej, ale w AV są takie fajne wstawki które chyba umieszczają w Meksyku przed i po reklamach - takie sceny gdzie Arriaga stoi przy kamiennym murku albo gdzie Nikki jest na takim wysokim kamiennym moście (chyba na hacjendzie), mi to się podoba, szkoda, że z naszej wersji to usunęli.

Didi_5

Tak w każdej telce są takie "wstawki" i one nie zawsze pojawiają się wyłącznie przed reklamami, czasem pojawią się też w innym momencie. U nas tv4 i tv6 wycina te elementy.

jagodajulia

Wg mnie szkoda, że je wycinają, w AV mi się to spodobało, bo te sceny są fajnie zrobione, no i leci do nich mały fragment mojej ulubionej piosenki z tej telki.