Tak, ładnie jej było w tej sukience rózowej :)
MI się także Luzma podobała, bardzo ładnie jej w zielonym kolorze. Niby biedna a jak dla mnie wyglądała dużo lepiej niż Ruda.
Też tak uważam :) Ma bardzo piękne zdjęcie na filmwebie ta aktorka :) I do tego jej cudny uśmiech :)
Tak, ślicznie się uśmiecha i ma ładne oczy. I co najważniejsze - talent aktorski(:
Zdecydowanie :) Z chęcią obejrzałabym jakąś telke w której grałaby główną role :)
Brandona Peniche -moim zdaniem on także jest świetnym aktorem i zasługuje na rolę prota(:
Pato ♥ Ciekawie by było ;) Choć jak dla mnie z tym aktorem grającym Pabla też ładnie wygląda, uwielbiam tą parę :) Od poczatku ich polubiłam gdy spotykali się po kryjomu a teraz gdy tyle przechodzą to jeszcze bardziej bo widać jak się kochają :)
Oj tak z Patitem stworzyliby superparę!!
Liczę, że producenci wpadną na mój pomysł:D
Tak szkoda. Ja się cieszyłam, że Brandon pojawił się w Corazon Indomable. Szkoda, że dopiero pod koniec...
Myślę że aktorka grająca Luzme po tej telce zyska na popularnosci i może dostanie kiedyś główną rolę, liczę na to bo jest śliczna:)
Mi Luzma podoba się od początku telenoweli i jej wątek też jest bardzo ciekawy a przede wszystkim życiowy. Sukienki naprawdę super szczególnie ta którą Luzma dostała ok Camilii...
A mnie na początku ten wątek w ogóle się nie podobał, a wręcz nudził. Jednak teraz jest jednym z ciekawszych. Kibicuję Luzmie i Pablowi, żeby szybko wyjaśnili nieporozumienia. Nawet pasują do siebie.