Rany ile ja czekalam na tego buziaka :D
Po nim Daniel zaczal mi sie bardziej podobac :)
mi się zawsze podobał, ale faktycznie zawsze po pierwszym pocałunku jest o wiele fajniej....
Wkońcu :D
Teraz mnie ciekawi ile czasu zajmie mu przekonanie do siebie Camili :) Ale stara się chłop ;)
oj stara się, stara, to mi się podoba i pewnie Camila w końcu też da się przekonać ;) oni są tak świetna parą, że nie mogę się na nich napatrzeć
Mi w ogóle nie pasowali jako para... aż do dziś ^^
Ogólnie dla mnie ta telenowela dopiero się rozkręca :)
Pocałunek bardzo namięęęęętny :D
I ta pogoń w deszczu na koniach. A jak potem Daniel jej gadał jaki to pocałunek był magiczny. Powtarzał to chyba ze trzy razy ! ;) Podjarał się chłopak. Ja bym takiemu uległa :D
ja się chyba bardziej jarałam tym pocałunkiem niż Camila ;D po prostu piękna scena, a potem jak on jej gadał te różne słodkie słówka, to aż dziwne, że udało jej się zachować kamienną twarz
no dokładnie:) i jeszcze ta muzyka w tle, ogólnie uwielbiam piosenki z tego serialu:)
No, aż dziwne że Camila tak długo potrafi się opierać i udawać obojętną. Ja bym nie wytrzymała.....
Dokładnie. Przecież nie może na razie pozwolić sobie na afiszowanie z Danielem, bo chce się rozwieść.
Muzyka jest super. Ta główna piosenka leci tyle razy i w ogóle mi się nie nudzi. Chociaż ja mam słabość do Vicente Fernandeza. Ma cudny głos.
tak, jak Was wszystkie, mnie również podjarał ten pocałunek, nie mogłam sie doczekać kiedy to sie wgl stanie, ajjjc cos pieknego ;D
ja już myślałam że bedzie kolejny a Daniel wyparował z "dobranoc" i sobie poszedł :/
A Camila ładnie przez pół odcinka piorunami cisneła :D Biedna Luzma ;(
Swietna byla ta scena :D
Jej zaskok jak go zauwazyla rowniez :D
Boze jak ja sie wczuwam w te momenty <3
Czasami mam tylko glupie wrazenie, ze Daniel (jako aktor) nie moze wytrzymac i zaraz wybuchnie smiechem.
Jak dla mnie rewelacyjna, baaardzo pozytywna aktorka :)
Dziewczyny mialy racje co do niej <3
Silvia jest świetna. Zastanawiałam się czy tylko w CME była taka dobra ale już po pierwszych odcinkach AB stwierdziłam że tak bo jej sceny gdy umierał Luis i jej żałoba były tak zagrane że nie mogłam się powstrzymać od płaczu.
Dokladnie :) Do tego mam wrazenie, ze kocha zwierzeta, a ja mam fisia na ich punkcie i za to jeszcze bardziej ja lubie.
I pomyslec, ze z poczatku mnie draznila o.O
Silvię uwielbiam od małego, pierwszą telenowela jaka z nią widziałam była ,,Catalina i Sebastian", a po latach dopiero zobaczyłam ją w CME, i jak dla mnie jest najlepszą aktorką meksykańską :)
zgadzam Sie, juz było tak blisko.. a co do aktorki to po prostu kocham ja ! ;D
też kocham ta aktorkę.... nikt tak nie umie zagrać emocji jak ona.... myślę, że teraz odcinki serialu wchodzą już w te fajne momenty a co najważniejsze niedługo Camila i Daniel będą razem :)
Zdecydowanie :) A dzisiejsza scena z kwiatkiem bardzo dobra, szczerze się uśmiałam :)
scena rzeczywiście fajna :) znacie może tytuł piosenki jaka leciała kiedy Camila, Vivi i Rafa robili sobie zdjęcia?? będę wdzięczna za pomoc....
no co prawda to prawda. Oby się nie spieprzyło jak się dowie prawdy.
Ale głupie gadanie. I tak wszystko się zawsze kończy ślubem w ostatnim odcinku :)