PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647050}
7,5 910  ocen
7,5 10 1 910
Nieposkromiona miłość
powrót do forum serialu Nieposkromiona miłość

Witam,

Ma ktoś jakieś wiadomości, czy będą emitować wkrótce po 2 odcinki ?

Zawsze na początku było po jednym, lecz po jakimś czasie zmieniali na 2, by pod koniec serialu znowu wrócić do emisji 1 odcinka dziennie...

ocenił(a) serial na 8
devilll2305

wydaje mi się że nie, musieli by zmienić pore emisji na 17. bo o 18.30, i 19 jest już inne, chybe stałe pasmo, od dawna. Otchłań namiętności byłą kiedyś po dwa, ale ona była o 17 właśnie.
A powie mi ktoś czy był dzisiaj odcinek, bo nie mam tv a na necie jeszcze nie wstawili i nie wiem czy czekać....?

ocenił(a) serial na 8
Dorisa_d

Odcinek był ale w necie będzie dopiero jutro :/

ocenił(a) serial na 8
p_o_n_

oj..:( jednak brak telewizora to czasem problem

ocenił(a) serial na 8
Dorisa_d

zgadzam się z Tobą, ja też oglądam odcinki w internecie...

ocenił(a) serial na 8
p_o_n_

a teraz to już moja tradycja że wchodze ciągle na anyfiles i patrze czy już dodali noy AB:)

ocenił(a) serial na 8
Dorisa_d

Ja już mam ustawione powiadomienia bo mi się nie chce co chwila strony odświeżać :) Osoba dodająca napisała dziś że AB i AV bedzie dodawać dopiero dzień po emisji ale i tak dobrze że ktoś wrzuca :) A i słyszałam żeby lepiej nie podawać nazwy strony żeby nam nie skasowali odcinków, a to by nie było fajne :/

ocenił(a) serial na 8
p_o_n_

o kurcze to nie wiedziałam żeby nie podawać stron:(

Dorisa_d

Raz ktoś wspomniał o dailymotion i usunęli Ukrytą miłość :/

ocenił(a) serial na 8
Dorisa_d

Dla naszego dobra lepiej nie podawać ;) Widze że jednak AB i AV dodawane są jak narazie w ten sam dzień co emisja w tv więc jesteśmy raczej na bieżąco :)

p_o_n_

I będziemy to ogladać az do wiosny ,jeszcze te świateczne przerwy -zupełnie tego nie mogę zrozumieć ,kiedy człowiek nareszcie jest w domu i ma chwilę wolnego czasu oni nam reorganizuja wszystko i zmuszaja do oglądania "kevin sam w domu" itp. lub do przypomnienia ,ze mamy sprzątać ,gotować ,prać ,robić zakupy-dosłownie jak w PRL-u.:)))