Renata i Florencia Saracho czy Camila i Viviana ???????????ktorych przyjazn bardziej wiarygodna ,mnie Saracho bardzije sie podoba ,ma taka mila twarz .... a ta fotografka jakas taka przegieta:)
Mi się obie pary podobają. Saracho pasowała zachowaniem do Renaty i np nie wyobrażam jej sobie przy Camilli. Viviane lubie i aktorke ją grającą również. Z czasem ich przyjaźń pewnie będzie większa bo dopiero co się poznały a jeżeli dobrze pamiętam w CME Adriana z Ranatą znały się już dużo wcześniej więc ta więź między nimi była większa (choć mogłam coś pomylić bo u mnie to różnie z pamiętaniem takich szczegółów) :)
W CME Renata z Adriana znały się wcześnie, chyba od kiedy zaczęły pracować w firmie, a może i wcześniej... Natomiast w AB Viviana i Camila dopiero, co się poznały. Ja lubię obie przyjaźnie ;)
Na razie sercem jestem bliżej Renaty i Adriany :) Zobaczymy jak będzie dalej, ale bardzo lubię Vivianę.
Ja uwielbiam Vivi ,Rafa,Arona i Daniela doborowe towarzystwo przyjacół. Uważam ,że dom Viviany to szczególne miejsce ,to trzeba zrozumieć oglądając dalsze odcinki. Cocco dzieki za 100% ale napisałam to od serca ,co zauważyłam i to co myślę.
Camilla i Viviana to też fajny duet. Viviana otwiera.oczy Camilli na niektóre sprawy, i dla niej najwazniejsza jest Camil a nie jak dla rodziny Camili wazniejsze jest ranczo i to aby z Alonsem była za wszelką cenę
Dobrze powiedziane :) Dzięki niej Camila już troche inaczej patrzy na niektóre sprawy :)