moim zdaniem powinny być dwa kanały dla telenowel oczywiśćie darmowe..dla dawnych seriali
typu np rosalinda, esmeralda gorzkie dziedzictwo dziedziczka, śćieżki miłości ,maria mercedes
pogarda i t d długo by wymieniac bo przecież są takie osoby że nigdy nie oglądały tych seriali ale
by bardzo chcieli ..oraz kanał do premierowych telenowel które są nagrywane a nigdy ich nie
wykupiono
Nie chciala bym zeby takie istnialy. Przestala bym normalnie funkcjonowac, musiala bym ogladac wszystko na raz ;D
nie chodziło mi żeby te sriale leciłay od rana do rana ale żeby przynajmniej z dwie lub trzy telenowele o różnych porach .tak j np w soboty i niedziele ..trżbym nie chciała całe dnie ..
Jest, albo była Romantica, taki kanał, ale oczywiście nie darmowy. Może nie same telenowele, mógłby być kanał z serialami nie anglojęzycznymi np, między innymi z telenowelami, to by było ciekawe:)
Ja nie lubiłam oglądać Romanticy <czy jak to się tam odmienia ;p>, same przestarzałe i kiepskiej jakości telki tam leciały... Uszłoby chociaż jakby były ciekawe, ale nie były ;x <według mnie>
No ja wiem tylko że taka stacja była, ale z tego co slyszalam to na tv4 właśnie były najlepsze telenowele bo nowsze
sporo telek nigdy nie wykupiono które byśmy chcieli zobaczyć zamiast wciąż powtarzanych tych samych amerykńskich seriali .typu świat według bundych ; ile razu to już leciało na palcach by nie policzył ...