PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647050}
7,5 910  ocen
7,5 10 1 910
Nieposkromiona miłość
powrót do forum serialu Nieposkromiona miłość

zaczyna mi się podobać !

użytkownik usunięty

Myślę, że to będzie fajna telka. Z niecierpliwością czekam, aż Daniel przyjedzie do Meksyku wtedy naprawdę będzie się rozkręcać :) pozdrawiam wszystkich fanów Silvii i oczywiście tej telenoweli :) mam nadzieje, że jest kilka osób, które podzielają moją opinię ! ! !

Ja jestem. Podobała mi się ta telka ;)

Mnie też się podoba, choć głównie ze względu na Silvię. Jestem ciekawa też postaci Dionisia i Isadory. Alonso jest taki wkurzający. Fajnie dobrali tego aktora. Idealny do roli zaszczutego przez mamusię synalka i impotenta ;) Choć szczerze powiem, że mógłby być bardziej przystojny, tyle, że wtedy tak by mnie nie irytował :D

cocco03

A ja z czasem się przyzwyczaiłam do jego wyglądu, nie wyobrażam sobie nikogo innego na jego miejscu.

jagodajulia

Ja już doceniam tego aktora. Dobry jest, nie oglądałam go jeszcze w żadnej telenoweli, a Ty?

cocco03

Nie, nie widziałam go wcześnie. Nawet nie wiem, czy on grał wcześniej w telkach, jak już coś to chyba sporadycznie, bo z tego co czytałam, więcej grał w teatrze.

jagodajulia

Aaa to wszystko wyjaśnia, w sumie dobrze, że są nowe twarze :)

cocco03

Tak, bardzo dobrze. Zawsze jakaś odmiana ;)

jagodajulia

Pewnie, bo taka młocka w kółko jednych i tych samych jest do znudzenia, no chyba, że chodzi o moich ulubieńców,to wtedy co innego ;)

użytkownik usunięty
jagodajulia

W pierwszych odcinkach ten aktor to była dla mnie "tragedia", ale teraz wydaje mi się że bardzo pasuję do tej roli. Do wyglądu idzie się przyzwyczaić.

Właśnie. Miałam podobne odczucia.

cocco03

a skąd wg się wziął ten Dionisio? kim on jest? jakimś krewnym czy jak? bo nie oglądałam wszystkich odcinków i nie mogę się pokapować co on tam wg robi :D i co on wg kombinuje? umówił się z Alonso, że ten mu odda hacjendę?

girl_with_tattoo

Dionisio jest wspólnikiem Alonsa.

Też myślę, że się rozkręci, nie będę się zniechęcać, bo może się okazać, że będzie całkiem fajna telka :)

Camilla3

Ja jak się zabieram od pierwszego odcinka to rzadko odpuszczam :)

cocco03

Ja na ogół też, ale zdarzyło mi się zniechęcić do filmu, przestałam oglądać, no, a potem to już nie wiedziałam o co chodzi i odpadało oglądanie...

Camilla3

Ja się zniechęciłam za pierwszym razem do CME, po pierwszym odcinku, bo młoda Regina ciągle beczała. Potem miałam za swoje, bo jak się zakochałam w serialu to bardzo żałowałam, ale nie ma tego złego, bo nadrobiłam ;)

cocco03

Ja też za pierwszym razem przestałam oglądać, a, że tyle pochlebnych opinii o filmie było, to teraz staram się oglądać każdy odcinek ;)

Camilla3

Ja na dobre wkręciłam się ok. 40 odcinka :)

użytkownik usunięty
cocco03

Ja miałam to samo, cme zaczęłam oglądać jakoś od ślubu Renaty z Jeronimem.

Ja też gdzieś tak...:)

cocco03

Jak mi jest żal Daniela, polubiłam go, widać, że dobry z niego chłopak, mam nadzieję, że go jak najszybciej z tej ciupy wypuszczą...

użytkownik usunięty
Camilla3

Ja też czekam na to aż wyjdzie z tego więzienia i oczywiście w końcu pojedzie do Meksyku:)

Powoli się rozkręca, na początku scenarzyści za bardzo namotali. Szkoda, że jest tylko jeden odcinek, przyzwyczaiłam się że o 17 są dwa pod rząd:(

Saray

Może kiedyś dadzą 2 :)

ocenił(a) serial na 7
Saray

Tez jestem za dwoma na raz.

Saray

ja też jestem za, 1 odciek to za mało, jeszcze z durnymi reklamami w środku, dzisiaj np. scena pocałunku, potem pogoń konna w deszczu ja sie wkręcam a tu bach reklama...