KNIGHT RIDER 2009 BYŁ O NIEBO LEPSZY CHOCIAŻBY Z TEGO POWODU ŻE DZISIEJSZE MOŻLIWOŚCI TECHNICZNE DAJĄ POLE DO POPISU I NIENAŻEKAJCIE ŻE BYŁO ICH ZA DUŻO BO PRZYNAJMNIEJ COŚ SIĘ DZIAŁO I BYŁO UROZMAICONE! CO DO SAMOCHODU TO JEST ŚWIETNY TEN STARY KITT SIE NIEUMYWA DO NOWOCZESNEGO SUPERANCKIEGO MUSTANGA A JEŚLI CHODZI O AKTORÓW TO BYLI BARDZO WYLUZOWANI ZABAWNI I WPORZĄDKU. SARA PIEKNA DZIWCZYNA MICHAEL NIEZŁE CIACHO I CHARAKTEREK NOI OCZYWIŚCIE RESZTA MŁODEJ DRUŻYNY CZYLI ZOE I BILLY ZNAKOMITE ZABAWNE UZUPEŁNIENIE !!!!!! SERIAL POPROSTU W DECHE
oho mama pozwoliła wejść na filmweb i napisać posta o ulubionym serialu ...
a żeby wszyscy wiedzieli że mama czasami pozwala to posta ładnie wykrzyczałeś ( caps )
tak tak i w nowym nieustraszonym coś się dzieje bo jak widziałeś fragment starego na youtube to nic się nie działo.
wchodzić na youtube też mama ci pozwala czy to bez jej wiedzy ?
cóż avanger masz rację, ja muszę się przyznać oglądałam tylko jeden odcinek starego kinight'a ja nie ten rocznik cóż jak na serial z lat 80 naprawdę mnie to zdziwiło, do nowego nic nie mam do starego także ale jak na mój rocznik nowy jest ciut lepszy.
Ja również oglądałam z dwa odcinki oryginalnego Knight Rider'a. I muszę przyznać, że jak na tamte czasy, USA dobrze sobie radziło z tego typu rzeczami. Trzeba im pogratulować takiego hitu. Jednak jestem zdania, że KR2008 jest lepszy i to o wiele. Po pierwsze, K.I.T.T. ma więcej możliwości, po drugie o wiele lepsza grafika, po trzecie K.I.T.T. ma lepszy głos i teksty, po czwarte boska obsada.