PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123354}

Nieustraszony

Knight Rider
2008 - 2009
7,0 7,2 tys. ocen
7,0 10 1 7212
Nieustraszony
powrót do forum serialu Nieustraszony

10/10!

ocenił(a) serial na 10

każdy ma swoje zdanie, ale ten serial jest super! pierwszy odcinek nie zbyt im wyszedł ale następne już na prawdę 1000000000000000000/10 wierzcie mi naprawdę! Serial przypadł mi do gustu chcę kontynuacji! nowego K.I.T.T.-a zagrał ford mustang shelby GT o ile nie pokręciłam słów, jak dla mnie - pasuje nic do niego nie mam. Umie czasami taką śmieszną rzecz powiedzieć, no nic wyrażajcie swoje zdania!

użytkownik usunięty
Dodger_Rita

Widać, że nie tylko ja jestem wielką fanką serialu. ;> To dobrze. Miło widzieć ludzi, którzy potrafią docenić wspaniałe seriale. Jednak muszę nie zgodzić się z opinią o 1 odcinku. To był pilot, a dokładniej można powiedzieć, że film, do którego nakręcili dalsze odcinki i tak powstał świetny serial, 'Knight Rider: The Series', nowy 'Nieustraszony'.

ocenił(a) serial na 10

dzięki, w ogóle jest mało osób na FilmWebie którzy lubią ten serial nie rozumiem ich. Co do pilota pewnie masz rację, oby był drugi sezon.

użytkownik usunięty
Dodger_Rita

Też to zauważyłam. I jak widać, czasami popadam w konflikty z antyfanami, ale nie umiem przejść obok obojętnie, kiedy ktoś wypisuje takie rzeczy o KR:TS. I również ich nie rozumiem. Być może film przeszedł ich oczekiwania i wydaje im się zbyt dobry, więc najlepiej zepsuć mu opinię. Ciekawy pomysł, nie powiem. -.- A co do drugiej serii też mam wielką nadzieję na jej powstanie, ale ztego co wiem, to chyba nie będzie do końca możliwe. ;< Podobno sprzedano już samochody biorące udział w serialu i zakończono produkcję 17 odcinkiem, chociaż wszystkich (z pierwszej serii) było 22. To wielka strata, bo to na prawdę wspaniały serial. A taki zdarza się raz na kilkadziesiąt lat. Bo nie ukrywajmy prawdy. Obecnie większość seriali idzie na jeden wzór, tylko zmieniają się jakieś wątki i przedmioty. A wszyscy jadą na KR, że niby brali tyle 'inspiracji' z innych seriali. Gdzie oni mają oczy, oglądając tasiemce?

ocenił(a) serial na 10

no być może =D. Jak dla mnie sprzedanie KITTa jest możliwe, lecz nie możliwe . No popatrzmy na to z tej strony po co by sprzedawali? jest takie coś jak no "pamiątka" no w końcu to jest coś jak sprzedanie aktora czyli kogoś wyjątkowego. Po za tym na pewno nikt nie ma na to dowodów.

użytkownik usunięty
Dodger_Rita

Ta informacja potwierdzona jest na polskim serwisie serialu. Szczerze mówiąc zdołowała mnie ta informacja, ale warto poczekac. Może to były plotki w USA, doszły do nas, a tam siedzą cicho i kręcą drugą serię. KR. ;>

ocenił(a) serial na 10

Ludzie lubią wymyślać takie bzdury, naprawdę jak dla mnie to nie możliwe.(sprzedanie samochodu). Co do drugiej serii staję się moim marzeniem.

ocenił(a) serial na 10
Dodger_Rita

Jeszcze coś; z tym moim "no być może=D" chodziło mi o Twoje "Być może film przeszedł ich oczekiwania i wydaje im się zbyt dobry, więc najlepiej zepsuć mu opinię. Ciekawy pomysł, nie powiem. -.-"

użytkownik usunięty
Dodger_Rita

Domyśliłam się. ;D I ja tam zdania nie zmienię. Tak za pewne było. Chociaż mam kontakt też z fanami KR z lat 80., którzy są wierni tamtej wersji. I też twierdzą, że obecny KR nie jest wielkim wytworem, ale grunt, że są tolerancyjni (jak my) i nie czepiają się serialu. No, ale to już inna bajka.