Od jednego z polskich fanów KR na stałe mieszkającego w USA dowiedziałem się, że David Hasselhoff wystąpi w KR'08. Dowiedziałem się, że Dave kłócił się z reżyserem, bo K.I.T.T ... miałby nie mówić! Powiedział, że nie wystąpi, jeśli jego auto nie zyska głosu.
hehe :) fajnie będzie, że autko będzie miało głos :) i zapewne nie obejdzie się bez paru kozackich textów w jego wydaniu... miejmy nadzieję wysokich lotów :)
cóż... serial mojego dzieciństwa... z przyjemnością zobaczę...
zobaczę, też przez pamięć mojego Dziadka, który bardzo lubił ten serial :) i jak byłem mały razem go oglądaliśmy :)
Kurwa!Ja pierdole!Przecież to życiowa rola Davida Haselhoffa!Jeśli zagra w tym filmie(oczywiście tak sie nie stanie) to powróci na sam szczyt!Chłop troche sie rozpił ostatni czasy,ale tak hicior postawi go na nogi!Ktos wie gdzie mozna zarezerwowac bilety na przepremierowe pokazy:?
LOL
Ogolnie to bedzie serial nie film pelnometrazowy, odcinkow spodziewc sie mozemy oczywiscie po premierze w lutym na bezgranicznym necie;):P Jestem cholernie ciekawy co z tego wyjdzie ogolnie uwielbiam ten serial nawet obejrzalem stary film pelnometrazowy:)
Jestem po pilocie i mam mieszane uczucia.
Na minus:
Głos KITTA -- ponoć Val Kilmer za to odpowiada... żenada.
Samochód mi się nie podoba.
Bez Turbo Bostu to już nie to samo :-)
Na plus:
Nowe funkcje w tym samoregeneracja.
Występ Davida H.
Dobra Akcja.
Właśnie oglądnąłem pierwszy pilotowy odcinek i powiem że serial jest BOMBOWY!!!!!!! mega wypaśny samochód, wspaniałe plenery, wspaniałe ujęcia bryki, oraz mega bombowa akcja mrożąca krew w żyłach!!!! to wszystko sprawia że Knight Rider zasługuję na murowaną ocenę 10/10 stanowczo POLECAM!!!!
właśnie obejżałem ten pilotowy odcinek i musze przyznać że przyjemnie się oglądało. Licze że w kolejnych odcinkach będzie ciekawiej, a głos Vala Kimlmera jakoś mi nie przeszkadza, wg mnie pasuje do tego samochodu. Filmik jak najbardziej OK.
Ja też właśnie skończyłem oglądać pierwszy odcinek.
Ogólnie serial, jest OK. - Bez zastzreżeń.
Auto jest Ok, na początku (jeszcze przed premierą je widziałem na zdjęciu w necie i jakos takie dziwne było) ale w serialu wyszło dobrze.
Co to możliwości KITTA to napewno w późniejszych odcinkach coś mu tam dorobią, moze nawet będzie wspomniany Turbo Boost.
Z nowym aucie fajnie pokazano jak KITT przyjmuje pocisku na siebie i jak auto zmienia kolory.
pozdro