PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123354}

Nieustraszony

Knight Rider
2008 - 2009
7,0 7,2 tys. ocen
7,0 10 1 7212
Nieustraszony
powrót do forum serialu Nieustraszony

Nieustraszony.

ocenił(a) serial na 1

Ten serial to porażka.K-3000 wmontowany w Mustanga? To połączenie to już zupełne dno. Ale cóż twórców stać było tylko na fordy.

Giedymin

O ile ja się orientuję to nie mustang, to Ford Shelby...

ocenił(a) serial na 10
truelove13

żal, pasuje idealnie nic mnie od tego serialu nie odrzuca i nawet nazwy nie znasz FORD MUSTANG SHELBY 500 GT obcykana jestem nie to co ty

ocenił(a) serial na 6
Dodger_Rita

:)
Albo to jest specjalna wersja Forda Mustanga nazwana na cześć Carrolla Shelby'ego, albo też w jego zakładach podrasowana. Może ktoś obcykany to ujednolici. ;)

ocenił(a) serial na 6
Giedymin

Nie wiem jaka historia stoi za tym serialem, ale serial "Viper" z 1994 roku został nakręcony na życzenie General Motors. Możliwe też, że studio ma umowę z Fordem, dzięki której może u nich nabywać samochody na lepszych warunkach. Ponoć w "Jutro nie umiera nigdy" Bond porusza się BMW, ponieważ BMW samo zaoferowało bezpłatnie użyczenie swoich nowych pojazdów.

Swoją drogą - Pontiac w oryginale też nie był raczej drogą maszyną. Dziwię się, że tutaj nie dali jakiejś smuklejszej maszyny.

użytkownik usunięty
Khaosth

Przecież ten Mustang nie ma nic sobie do zarzucenia. Nie wiem skąd te spory. A co do wypowiedzi Giedymina. Może mogli wbudować to w malucha? Nice. -.- Przynajmniej dali dobry samochód, a nie tandety jak w niektórych filmach.
Racja, czytałam, że tak właśnie może być, jak twierdzisz. Na jego cześć został tak nazwany.
I mały edit, Dodger_Rita, dobrze napisałaś, ale w kolejności jest najpierw GT, potem dopiero 500. ;>

ocenił(a) serial na 6

http://www.filmweb.pl/serial/Nieustraszony-2008-123354/discussion/ten+samoch%C3% B3d...,789451
Pokaźny wątek na temat Mustanga z propozycjami alternatywnych modeli do roli KITTa.

ocenił(a) serial na 10

przynajmniej jako jedyna nie poplątałam nazwy kolejność to mniejsza =) to no jak pisałam Ford Mustang Shelby GT 500 tylko przerobiony widziałam fotki Orginalnego:http://images.google.pl/images?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl %3Aofficial&hl=pl&source=imghp&q=ford+mustang+shelby+gt+500&btnG=Szukaj+obraz%C3 %B3w&gbv=2&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=
cóż nie widzę zbyt wielkich różnic.