Cóż mogę powiedzieć, klimatu pierwowzoru to on nie oddaje i na pewno nie odda, ale muszę powiedzieć że mi się podobał, całkiem przyzwoicie nakręcony, obsada aktorska daje radę(fajnie że wystąpił Haselhoff) trochę dialogi jakby niedopracowane, ale ujdzie w tłoku. Fabuła podobna do pierwowzoru( jakże by mogło być inaczej). Samochód - Ford Mustang tu muszę przyznać że stworzony na podstawie nanotechnologii i nanobotów to był strzał w dziesiątkę, świetnie oddaje to zmianę epoki, postęp technologiczny między latami 80 gdzie mogliśmy oglądać poprzednika a czasami współczesnymi, kolejny plus to głos KITTa- uwaga podkłada go Val Kilmer:-)
Reasumując serialek może być bardzo ciekawy, może nie odda klimatu poprzednika, ale jestem ciekaw jak KITT spisze się z dziełami techniki XXI wieku.
Przed chwilą i ja obejżałam ten odcinek :)
Kitt jest suuuper. Nanotechnologia i zmiana wygladu samochodu robi wrażenie :). Ciekawe co jeszcze będzie potrafił. czekam na nastepne odcinki mam nadzieje że będą takowe. Hehe byłoby fajnie gdyby w jakimś odcinku wystąpiły dwa Kitt`y i dwóch Michael`ów(nic nie ma w pilocie że pierwowzór zostal zniszczony nie pamiętam też czy w serialu z David`em Hasselhoff`em Kitt został zniszczony).
tak samo jak zastoswana nanotechnologia jest ponad czasowe, tak jak łamanie szyfrów firewali/zabezpieczeń w tak krótkim czasie:-))))))) Prócz czerwonych światełek na masce w samochodzie, nic raczej nie przypomina prawdziwego "nieustraszonego" :\ no ale David Hasselhoff tez wystąpił hehe miał swoją minutke w filmie:))) dla smaczku mogli by pokazac starego poczciwego Kitta (two tousend) ;P
Film zapowiada sie ciekawie, nano technologia potrafi wszystko (3x KITT body)
Co do samochodu to Shelby Mustang z charakterystyczna kobrą za nadkolem
co do 2x KITT (było wspomniane ze "ten zły" buduje swojego KITT'a ) może być ciekawa konfrontacja.
No i najważniejsze zamienili TRUCKA z szachowym koniem na samolot
Stary King Rider to klasyk (mój ulubiony) i nic mu nie dorówna, współczesna wersja może być jedynie cieniem dobrze dopracowanym cieniem