PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123354}

Nieustraszony

Knight Rider
2008 - 2009
7,0 7,2 tys. ocen
7,0 10 1 7212
Nieustraszony
powrót do forum serialu Nieustraszony

Tylko 8 odcinków pokazała telewizja TVP. dlaczego nie będzie kolejnych odcinków w telewizji w tvp1?

krzysztofelektryk

Pewnie oglądalność była kiepska albo komuś w kierownictwie się serial nie spodobał lub przestał podobać i przerwali emisję. Dalsze odcinki zapewne wyemitują, ale dopiero za jakiś czas i o zmienionej godzinie, najprawdopodobniej późnym wieczorem. Tak to niestety jest w TVP. Pisałem już o tym w innym temacie o "Nieustraszonym".

ocenił(a) serial na 9
krzysztofelektryk

Na razie nie będzie nowych odcinków KR w TVP, ponieważ z KR zarzad stacji zrobił sobie zapchajdziurę pomiędzy ramówkami. Prawdopodobnie jak skończą się odcinki Ojca Mateusza, serial wróci na ekrany. :)

fenix_the_best

OK. Tylko po co tego nieszczęsnego "Ojca Mateusza" dawać 2x (w czwartek i w niedzielę), a "Niesutraszonego" wywalać, nawet tymczasowo? Ale jak nie wiadomo, o co chodzi, to chodzi o kasę - przy OM będą większe w pływy z reklam, bo i oglądalność tego cudownego serialu o księdzu-detektywie jest większa.

direct39

*wpływy

ocenił(a) serial na 10
direct39

>>>>>>>>>>>żal<<<<<<<<<<<<<

ocenił(a) serial na 7
R_filmweb

jestem zawiedziona :( to jedyny serial który jeszcze oglądałam... jak można zastąpić coś takiego "ojcem Mateuszem"? może on się nadaje na niedzielne popołudnie ale nie na czwartkowe wieczory :P

ocenił(a) serial na 9
nasty13

No cóż całkowicie się z wami zgadzam i moim zdaniem jest tylko jedno rozwiązanie tego problemu. Konkretnie należy na forum tvp o "Ojcu Mateuszu" rządać przywrócenia "Nieustraszonego" jesli nie w tym terminie to w zmienionym jednak o przybliżonej porze. Jesli uda nam się uzyskac okreloną ilosc glosów to kto wie, może akurat serial powroci szybciej niż mielibysmy czekac na koniec sezonu "Ojca Mateusza", który zapewne skonczy sie nie wczesniej niz pod koniec czerwca :( Tak więc wszystkich zachęcam do pisania na forum tvp, gdyz te 2 minuty poswiecone na tym moga zapewnic nam ciekawsze czwartkowe wieczory :)

ocenił(a) serial na 7
fighter_2

wątek na forum założony! zapraszam do pisania:
http://forum.tvp.pl/index.php?topic=28473.0

ocenił(a) serial na 10
direct39

Naprawdę co a idioci taki fajny film a na jego miejsce dali jakiegoś ojca Mateusza...koszmar

ocenił(a) serial na 10
krzysztofelektryk

masakra, to jedyny film jaki oglądam na tvp, gdyż tego kanału nie oglądam w ogóle , a straszna szkoda bo fil jest fajny i mocno się zszokowałam jak zobaczyłam ojca mateusz

ocenił(a) serial na 7
Violet_8

bez jaj, to jakaś nowa moda w telewizjach... Najpierw polsat przerwał "Skazanego na śmierć" i "Journeymana" w połowie sezonu, teraz TVP zaczyna ?

krevek

do przerywanie to jakaś głupota

że w Stanach przerywają sezony seriali to rozumię,
ale żeby u nas robili to samo to już nie

arcmarek

Przecież serial nie ma oglądalności, a tylko dzięki niej i reklamom seriale są puszczane w TV. Skazanego już zaczęli kontynuować do dłuższym czasie, bo 4 sezon również miał przerwę w emisji w USA, ale teraz juz norma.

Journeyman również słaby, oglądalność nic ciekawego, a nieustraszony to sam. Sam samochód nie zrobi serialu, trzeb do tego jeszcze mieć obsada, a tutaj... na poziomie polskich aktorów :)

ocenił(a) serial na 7
Logan_Cole

Mi obsada nie przeszkadzała, przeciwnie, dobrze oglądało się serial, w którym grają nieznane twarze, a nie wiecznie te same gwiazdy :P

ocenił(a) serial na 10
nasty13

help niech nieustraszony wróci do TVP bo tak nie mam co nawet oglądać, żenada normalnie w czwartek OM i w niedziele to samo ...moja wina że oni tyle musieli tych odcinków nakręcić a wszyscy są zadowoleni bo OM w czwartek i piątek jest...MASAKRA !!!

myszka123

Czy ktoś coś wie na temat drugiego sezonu tego serialu? pierwszy sezon kończy się tak że kontynuacja jest jak najbardziej możliwa...serial jest the Best...muszą być kolejne odcinki...

ocenił(a) serial na 10
krzysztofelektryk

kiedy zobaczyłam pierwszy odcinek od razu się w K.I.I.T'cie zakochałam ale to do słownie =) NIEUSTRASZONY- ARCYDZIEŁO! TVP1 - ŚWINIE TOTALNE ŚWINIE!!!! POCO TEN OJCIEC MATEUSZ NIE MOŻE BYĆ KIEDY INDIEJ ŻAŁOSNE!!!
CZY JEST JAKAŚ SZANSA ŻE K.I.I.T. POWRÓCI NA EKRANY? WIDZIAŁAM ŻE KTOŚ O TYM PISał ALE CZY TO PEWNE?!

ocenił(a) serial na 10
krzysztofelektryk

I JESZCZE JEDNO. KOCHAM WAS WSZYSTKICH I DAWAJCIE CYTATY JA JUŻ SWÓJ DODAŁAM DODAJCIE FAJNE TAKIE DODAWANIE!! I JESZCZE RAZ LOVAM WAS WSZYSTKICH!!!!!! =3

użytkownik usunięty
Dodger_Rita

Pozwolę sobie napisać, że TVP traktuje nas, fanów, jak bandę zwykłych idiotów. Powód? Najpierw puszczają serial. Nagle ni stąd, ni zowąd przerywają, aby puścić swoje wypociny. Kilka miesięcy później robią wielką łaskę, puszczając JEDEN odcinek serialu, tylko dlatego, że nie mieli co dać przed półfinałem ESC. A teraz (prawdopodobnie) od 5 lipca będzie kontynuacja serialu. I jaki z tego wniosek? TVP ma w głębokim poważaniu świetne produkcje. Byłam nastawiona do napisania e-maila z tą informacją do NBC, ale dowiedziałam się o emisji. Jeśli tym razem znów zrobią takie świństwo, nie zawaham się tam napisać. Bo nie pozwolę, aby mój ulubiony serial traktowany był jak zwykły zapychacz pomiędzy ramówkami.