PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123354}

Nieustraszony

Knight Rider
2008 - 2009
7,0 7,2 tys. ocen
7,0 10 1 7212
Nieustraszony
powrót do forum serialu Nieustraszony

Warto ?

ocenił(a) serial na 7

Widział już ktoś 1 odcinke i czy warto ?

ocenił(a) serial na 7
Robert831231

Jestem po 1 odcinku, podoba mi się samochodzik:) Głos Kitta jest dziwny, co do samej fabuły to nie jest ona zbyt skomplikowana. Myślę że aktorzy dotrą się w przyszłych odcinkach. Daje ocenę 7.

Ps Najgłupsze jest to że Kitt nie jest ten sam tylko inny model myślałem że będzie chodziarz miał pamięć stałą, no i ten jego dziwaczny głos blee;P

Tomas1987

Mi się podobał, głos coprawda trochę nie taki, ale Cobra super :D Ale mam coś złe przeczucie że skończy się na 1 sezonie, po jakiś 14 odcinkach, coś ostatnio stare pomysły się nie sprawdzają, a amerykańce wolą bardziej klimaty Heroes, Lost itp, chociaż KITT to też trochę sci-fi, więc może się przyjmie...

Mam nadzieje że nie skończy się jak Drive, Traveler, Day Break itp itd...

goofy3

To Ford Mustang Shelby GT500KR raczej...

ocenił(a) serial na 1
Robert831231

Widziałem pilotażowy odcinek - więcej info w moim komentarzu...

psiqtas

Tak, mój błąd z tym że to Cobra ;) A wracając do serialu, to ciekawe czy David sie pojawi z jakąś znaczącą rolą

Robert831231

Warto ;)

Serial zapowiada się naprawde dobrze jak narazie.

Momentami udawanie jazdy było żenująco beznadziejne... szczególnie po mieście Las Vegas... ale mam nadzieje że z tym lepiej będzie w przyszłości.

A serial o wiele lepszy od nieudanego poprzednika - nie wiem czy ktoś pamieta ale zrobili podobny serial o 5 (w sumie 6, bo dwa motory się łączyły w jedno auto) podobizn KITTa... gdzie Knight podobno był złym charakterem. Serial był kiepski i naprawde nieudany.

Tutaj sprawy się mają lepiej ;)

ocenił(a) serial na 8
Robert831231

Było lepsze niż się spodziewałem :D
Niestety fani seriali epoki "The A-Team" czy "MacGyver'a" mocno się zawiodą. Klimaty serialu są mocno uwspółcześnione, a samo auto urealnione. KIT nie jest już kumplem i nie sypie dowcipami. Nowy K.I.T.T jest zimną maszyną, co na szczęście nie zmienia faktu że dużo się uczy i próbuje zrozumieć dziwnych i nieprzewidywalnych ludzi :D
Serial jest kontynuacją tego z przed 25 lat.

Mi się pilotowy odcinek całkiem podobał i zamierzam obejrzeć ich jeszcze kilka. Fajnie że pojawił się Haselhof, szkoda że nie pokazali starego wozu ;-)

MarekZ

Mylisz sie co do tego ze nie pokazali starego K.I.T.T , jak oglądałeś uważnie zauważyć jak jak bandziory weszli do domu i wchodzili do garażu to już było widać dawnego dobrego K.I.T.T .A o reszcie odcinków to nie wiadomo , na razie to bedzie tylko pilot , a jak sie spodoba to ma być więcej odcinków .

ocenił(a) serial na 8
Artek_8

hmm, fakt, możliwe że nie zauważyłem, choć spodziewałem się że starym KITTem będzie nadal jeździć Michael ;-)