PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123354}

Nieustraszony

Knight Rider
2008 - 2009
7,0 7,2 tys. ocen
7,0 10 1 7212
Nieustraszony
powrót do forum serialu Nieustraszony

ech ludzie

ocenił(a) serial na 10

do wszystkich narzekajacych: pamietacie, jakie byly oceny oryginalnego knight ridera? ni mniej, ni wiecej, ze to kupa. do nas serial trafil juz jako kultowy. ja z oryginalu pamietam drewniana gre aktorow, absurdalny turbo boost i sceny, kiedy chciano pokazac, ze kitt szybko jedzie, to po prostu przyspieszali tasme. i co z tego? serial sie ogladalo z wielka przyjemnoscia.
tak samo jest tu. tez wiele rzeczy mnie razi, ale jesli przymknac oko, to serial jest bardzo przyjemny i z jajem. i o to chodzi!

redakcjo, dopiszcie aktorke grajaca zoe!

ender140

No właśnie czy ktoś wie jak ona się nazywa, niezła jest mógłbym z nią chodzić:)

911GT2

aktorka grająca postać Zoe Chae nazywa się Smith Cho

ender140

No dobrze, ale to nie jest nowy pomysł, tylko budowanie czegoś NOWEGO na gruzach STAREGO. Jeśli serial nazywa się Knight Rider to ma w nim być oryginalny Kitt, a nie unowocześniona namiastka.

ocenił(a) serial na 10
Shape

to nie jest remake, a kontynuacja. poza tym obejrzyj dokladnie scene z pilota w garazu, kiedy "ci zli" po nim chodza z latarkami;)

ocenił(a) serial na 9
ender140

serial jest fajny w miare ogladania oglada mi sie go coraz przyjeniej!!!
Aktorzy graja całkiem fajnie podobaja mi sie szczególnie "watki miłosne" pomiedzy Mike'em a Sarą oraz Billim i Zoe. Przesadzili troche z transformacjami ale w starej wersji też było równie nieprawdopodobnie co teraz podoba mi sie ze uzywaja broni wczesniej bylo to troche naiwne gdy tajny agent nigdy brał na akcje broni... KITT w formie mustanga nie moze byc kontynuacja dla temtego ztarego poniewaz tamten został zniszczony a konkretnie jesli sie nie myle zatona w jeziorze...

ocenił(a) serial na 9
Tofik504

Kitt nigdy nie umarł. xD
To o czym mówisz to scena z filmu Knight Rider 2000, w której KITT faktycznie zatonął, ale nic mu się nie stało. ;P