PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123354}

Nieustraszony

Knight Rider
2008 - 2009
7,0 7,2 tys. ocen
7,0 10 1 7212
Nieustraszony
powrót do forum serialu Nieustraszony

na oficjalniej polskiej stronie tego serialu dowiedziałam się że od 25 maja powróci! z nowym czasem emisji czyli: 20:10 wtorek! jestem taka szczęśliwa^^

ocenił(a) serial na 10
Dodger_Rita

nareszcie :)
już nie moge się doczekać :D

ocenił(a) serial na 9
Dodger_Rita

tak tak tak!!! nareszcie mój serial wraca na salony :D

ocenił(a) serial na 10
my_ultraviolet

no niestety ale ta wiadomość chyba nie jest oficjalna :"(

użytkownik usunięty
Dodger_Rita

Ta odpowiedź jest oficjalna. Na 100% KR powraca na antenę TVP1, we wtorek (25 maja) o 20:10 zostanie wyemitowany 9 odcinek serialu. Więc cieszmy się wszyscy, dopóki TVP znów nie wyćwiczy czegoś, bo z nimi nigdy nic nie wiadomo...

ocenił(a) serial na 10

niestety na tej oficjalnej stronie piszą że a sami zobaczcie: http://www.knight-rider.pl/ pierwszy post ja tam jestem jako K.I.I.T01

Dodger_Rita

Zaraz mnie szlag trafi. Tak długo czekałem na ten serial a tu wyemitują tylko jeden odcinek? To już sobie mogli darować. Niepotrzebnie robić nadzieje. Zasrana polska telewizja.

bobo21

w programie tv piszą, że wyemitują 9 odcinek (czyli tam gdzie wcześniej skończyli), a w następnych tygodniach cisza. Beznadzieja! :(

ocenił(a) serial na 7
olivia_wilde

TVP jest żałosna... :(

użytkownik usunięty
nasty13

Najprawdopodobniej kontynuacja emisji pojawi się już pod koniec czerwca )dokładniej 28). Tak wynika z letniej ramówki TVP, do której mieliśmy adres na polskiej stronie serialu, więc jest szansa. ;>