PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=829582}

Niewiarygodne

Unbelievable
2019
7,6 35 tys. ocen
7,6 10 1 35378
7,4 12 krytyków
Niewiarygodne
powrót do forum serialu Niewiarygodne

Podczas aresztowania dwóch braci , natychmiast naszła mnie myśl, że winni są oboje. Po pierwsze mieszkali razem więc nie wierze, że jeden z nich nie wiedział co robi drugi. Po drugie gwałciciel robił to z ofiarą 4h z przerwami. Nie, że coś, ale który facet wytrzymałby tyle czasu, co jeżeli się zmieniali po jakimś czasie?
I dziwne też , że " oskarżony" chciał się już jak najszybciej przyznać żeby nie było dalszego śledztwa i nie chciał powiedzieć hasła do dysku. Nawet jeżeli byłoby tam coś straszniejszego niż gwałty i tak z takimi dowodami jakie posiadała policja przesiedziałby całe życie w więzieniu, więc co mu szkodziło jeszcze kilka lat wyroku. Myślę , że były tam nagrania napaści ich ofiar i widać jak są we dwoje. Przyznał się i nie dał hasła bo chciał chronić brata.

ocenił(a) serial na 8
Patrysia_11

Też myślałem, że sprawa jest grubsza i jest w nia zamieszanych np kilku policjantów. Moja uwagę zwróciło to ze Marie została oskarżona o fałszywe zeznania mimo iż policjanci nie zawracają sobie takim czymś głowy (tak powiedziała Pani w administracji jak Marie przyniosła wezwanie) do tego mimo iż każdy z gwałtów miał kilka metodycznych praktycznych zachowań jak atak nad ranem w czasie snu czy procedura mycia tak nie zgadza sie to ze raz ofiara była gwałcona kilka godzin a marie chyba kilkanaście-dziesiąt minut. Do tego rożny wiek ofiar i tylko jednej kazał założyć specjalne ubranie i specjalny makijaż. Do tego ten policjant z baru który dał do zrozumienia ze jest nietykalny.