PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=829582}

Niewiarygodne

Unbelievable
2019
7,6 35 tys. ocen
7,6 10 1 35204
7,4 12 krytyków
Niewiarygodne
powrót do forum serialu Niewiarygodne

Sorki damski lektor jest do dupy

ocenił(a) serial na 8
Sol89

Sol89 to widocznie mamy inne oczekiwania. Moim zdaniem lektor musi oddawać emocje, co nie znaczy, że ma emanować swoimi. To, że pozostaje w tle, nie oznacza, że nie zmienia barwy, tempa wypowiedzi, głosu, nie dostosowuje swojego głosu, do emocji panujących w danym momencie. Tego przynajmniej ja oczekuję. Natomiast jeśli chodzi o tę lektorkę, to przede wszystkim problem polega na tym, że ona przede wszystkim "nie niknie w tle", tylko mocno się wybija, a w drugiej kolejności, gdy bohaterka wykrzykuje w emocjach (to będzie parafraza): "Oczekuję, że mój zespół da z siebie wszystko, bo gdzieś tam na wolności lata gwałciciel, który poluje na kolejną ofiarę", lektorka odczytuje to tak samo jak frazę: "Dziś na śniadanie była jajecznica na bekonie, i podpieczone tosty, było nudno"... Oczywiście kwestia gustu, ale w mojej osobistej ocenie ta lektorka jest fatalna, drewniana i kompletnie nie potrafi dostosować wypowiedzi do sytuacji w filmie. Nie wiem czy oglądasz serial z lektorem, ale jeśli tak, to serio uważasz, ze lektorka jest OK? Jeśli tak, to spoko, rozumiem, jeśli podoba Ci się jej podkład, to każdy zasługuje na uczciwe głosy i głos obrony. Dla mnie jest fatalna. Pomijając lektora, serial świetny...

WPCinek

Zgadzam się z tobą. Dla mnie lektor kobieta to też jest do kitu.

WPCinek

Zgadzam się, do kitu jest! Tylko zastanawiam się, czy to kwestia kobiecego głosu ogólnie, czy tej kobiety...

WPCinek

Niby dlaczego kobieta lektor jest do dupy? A kobiety mają prawo żyć czy też nie, bo są do dupy? I kto będzie o tym decydował- troll z internetu?

paulina152

Troll to cię zrobił. Ofermo z internetu. To moja subiektywna ocena i w dooopie to mam czy ci się podoba czy nie.

WPCinek

A gdzie znajdę serial z napisami?

ocenił(a) serial na 7
WPCinek

Też nie mogę przywyknąć :/