Te oceny 8 - 10 to jakiś absurd ;)
2 może 3 pierwsze odcinki stwarzają pozory serialu na ocenę 6,5 może więcej - no dobra 6,6 ,ale im dłużej to oglądasz tym bardziej się przekonujesz, że to kolejna cienizna od netflixa ... ps Jakie te ostatnie odcinki były słabe... omg :) nie oglądaj, nie trać czasu- nie warto pzdr. :)
Bo serial jest nudny monotonny i niczym sie nie wyróżniający. Po miesiącu prawdopodobnie zapomne, ze cos podobnego w ogóle oglądałam. Nie wyróżnia sie zupelnie niczym wśród tysięcy seriali dostepnych na netflixie. Zero polotu. Poza tym główna bohaterka - mimo ze szczerze wspolczuje tego, co ja spotkało, to juz jej zachowanie godne totalnej wariatki jest dla mnie niezrozumiałe. Prawda jest taka, ze tym co mówiła, sama prosiła sie o to, zeby ktos w koncu zaczal kwestionować jej zeznania.
No cóż… okazuje się ze można będąc kobietą stawać w takich sytuacjach ramię w ramię z facetami dla których temat gwałtu to jak splunięcie - za miesiąc można zapomnieć…. Co z tego ze młoda dziewczyna z ciężką przeszłością nie może sobie poradzić z emocjami ? - napewno jest wariatką! Domyślam się ze z wieloletniej praktyki profilujesz ofiary gwałtów i dlatego jej zachowanie jest dla Ciebie nietypowe - może opowiesz co powinna a czego nie powinna robić zgwalcona dziewczyna żeby być potraktowana poważnie?? Może jeszcze twórcy serialu powinni przepraszać za to że temat opowiedziano w sposób nudny i monotonny, ze nikt nie podcinał sobie żył, żadnej strzelaniny, żadnego psychopaty z błyskiem w oku, żadnych fajerwerków - wszystko takie nudne i przewidywalne. Kogo to w ogóle zainteresuje?