Tak jak w tytule. Jestem na pierwszym odcinku- jest bardzo ciekawy. Zobaczymy jak dalej. Na pewno po obejrzeniu skleję porządną recenzję :)
mam to samo ,, po pierwszym odcinku jak dla mnie 10, tajemnica mega sie rozwija, same pytania, brak odpowiedzi, coraz wiecej pytan..
juz wiem czemu mi sie to tak podoba, to jest na podstawie ksiazki Cohena, a ja kupuje wszystko od tego kolesia, od dawna wyszukuje wszystko co kreca na podstawie jego ksiazek, a tu taki przypadek, bedzie sztos do konca
Ja sobie dawkuję odcinki heh żeby za szybko nie skończyć oglądać :p ale wiem, ze to będzie sztosik serial
Wciągnęłam 4 odcinki w jeden wieczór...świetny serial. Dużo zwrotów akcji i wątków. Z każdym odcinkiem coraz więcej niewiadomych. Daje sobie przerwę i będę dawkować sobie... Polecam
Kurczę ja na razie po pierwszym odcinku i nie widzę tych "ochów i achów". Dobra realizacja, niby pomysł ciekawy, ale jak zwykle u Cobean to już było. Gra aktorska jak na razie strasznie drętwa. Zobaczę jak będzie dalej może się skuszę.