PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=843647}

Niewinny

El inocente
2021
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18619
5,5 2 krytyków
Niewinny
powrót do forum serialu Niewinny

Tak jak w tytule. Jestem na pierwszym odcinku- jest bardzo ciekawy. Zobaczymy jak dalej. Na pewno po obejrzeniu skleję porządną recenzję :)

ocenił(a) serial na 8
emoLaskaFun

mam to samo ,, po pierwszym odcinku jak dla mnie 10, tajemnica mega sie rozwija, same pytania, brak odpowiedzi, coraz wiecej pytan..

Seba24

Po drugim odcinku jeszcze więcej pytań bez odpowiedzi :D ale baaardzo wciąga !

ocenił(a) serial na 8
Zuzol_4

jestem na 5 odc ktory rozwalil system jak dla mnie

ocenił(a) serial na 8
Zuzol_4

juz wiem czemu mi sie to tak podoba, to jest na podstawie ksiazki Cohena, a ja kupuje wszystko od tego kolesia, od dawna wyszukuje wszystko co kreca na podstawie jego ksiazek, a tu taki przypadek, bedzie sztos do konca

Seba24

Ja sobie dawkuję odcinki heh żeby za szybko nie skończyć oglądać :p ale wiem, ze to będzie sztosik serial

Zuzol_4

Wciągnęłam 4 odcinki w jeden wieczór...świetny serial. Dużo zwrotów akcji i wątków. Z każdym odcinkiem coraz więcej niewiadomych. Daje sobie przerwę i będę dawkować sobie... Polecam

emoLaskaFun

Kurczę ja na razie po pierwszym odcinku i nie widzę tych "ochów i achów". Dobra realizacja, niby pomysł ciekawy, ale jak zwykle u Cobean to już było. Gra aktorska jak na razie strasznie drętwa. Zobaczę jak będzie dalej może się skuszę.

ocenił(a) serial na 8
patryks83

Poczekaj do piątego :)

ocenił(a) serial na 3
Rafael_filmaniak

Whaaat??? To się ledwo kupy trzyma, może i książka dobra, ale adaptacja mierna...