PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=273850}

Niezapomniana

La Inolvidable
1996
8,5 17  ocen
8,5 10 1 17
Niezapomniana
powrót do forum serialu Niezapomniana

No to zacznę ja. Oglądałam z mamą i bratem. Simon barrrrdzo podobał się mojej mamie, mnie tak sobie choć ma milutkie spojrzenie zbitego chłopca, teraz stwierdzam, że przypomina mi Stan Kirsch (Richie z serialu Nieśmiertelny) http://www.trekparadise.com/entertain/highland/rich001.jpg (na zywo tzn. w filmie lepiej to widać)

777temida

Hah a mi się bardzo Simon podobał, chociaż miałam 4 latka xD To była 1 telenowela, która mnie ujęła w sumie xD Kurcze, wiele bym dała żeby ją zobaczyć :(

Panda

4 lata? A kiedy to leciało w tv?
Ja miałam chyba jakieś 10, góra 15. Tak przynajmniej mnie się wydaje :? Pierwsza moja telenowela to była "Dynastia" lub "Maria Celeste". Swoją drogą muszę raz zająć się telenowelami i dodać do moich oglądanych wszystkie, ale teraz mi się nie chce.
Nie żeby było ich tak w sumie aż tak dużo... ;)

777temida

Jakoś w 1996 roku chyba albo 1998 jakoś. Tak mi się coś kojarzy. No ja też nie oglądałam ich mega dużo, ale zawsze moja mama oglądała i jakoś ja tak z nią się wciągnęłam. Ale naprawdę chciałabym jeszcze raz "Niezapomnianą" obejrzeć...

Panda

Zaczęłam oglądać ten serial od około 90 odcinka, bo babcia go uwielbiała i pamiętam, że elektryzowało mnie napięcie i chemia pomiędzy Marią Teresą i Simonem Leal... Uwielbiałam piosenkę "Amores de Provincia" i nawet nagrałam ją sobie z telewizora na stary grunding. Babcia już nie żyje od roku, a ja przez przypadek znalazłam wszystkie odcinki na You Tube i oglądam, raczej z sentymentu. Wprawdzie po hiszpańsku, ale łapię o co chodzi. Niewiele telenovel widziałam, ale ta jakoś mi się podoba...

AnnaMariaTeresa

Jak znasz angielski to na vikii.com są 3 czy 4 odcinki, reszta jest, ale w oryginale i jest tłumaczona ;D

Panda

Dziękuję za informację :)

ocenił(a) serial na 10
AnnaMariaTeresa

Również uwielbiałam tę telkę;)) Piosenka także bardzo mi się podobała, a Simon był taki słodki;))))

ocenił(a) serial na 10
alexa6971

Najbardziej podobała mi się ta niesamowita atmosfera lat 30-tych XX w. Bardzo chciałabym zobaczyć tę telę jeszcze raz, tylko że żadna stacja nie chciałaby wyemitować tak starej telenoweli.. Myślałam też że fajnie by było jakby powstał remake wyprodukowany np. przez telemundo lub venevision;)