PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=862677}

Niezwyciężony

Invincible
2021 -
8,3 18 tys. ocen
8,3 10 1 17746
8,0 13 krytyków
Niezwyciężony
powrót do forum serialu Niezwyciężony

Przynajmniej dla mnie bo lubie dużą dawke humoru w kinie/serialach superbohaterskich, ale stare animacje Batman Spiderman itp. też to miały, ale ja jednak wole bardziej dorosły humor jak w Invincible i The Boys właśnie

ocenił(a) serial na 9
marcin_lendzion

Właśnie skończyłem Invincible i biorę się od razu za The Boys. Od dwóch lat, czyli mniej więcej od Endgame nie oglądałem niczego o superbohaterach. Teraz jednak wychodzi tego masa. Najwyższy czas nadrobić. Invincible był naprawdę super. Zmiażdżył mnie. Mam nadzieję, że The Boys zrobią to samo.

ocenił(a) serial na 2
marcin_lendzion

Porównywanie tego do Boys, to jak szmata w twarz autorom tych drugich. Ten Invincible to kalka kalki i tragiczny produkt końcowy. Ja rozumiem, że zachodnie animacje wyglądają jak gówno, ale tu nawet smerfy miały lepszy dźwięk i obraz. Miałem wrażenie, że nagrywano to mikrofonami z Lidla na zdalnej pracy. Ohyda i tragedia. Oczywiście jak to bywa w USiA - dubbing powierzono jakimś krzykaczom w czasie mutacji, którzy nie są w stanie dobrać odpowiednich emocji nawet do sceny popijania kawy. Wszystko przesadzone, wszystko nad wyraz. One Lunch Man dla ubogich.