PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=862677}

Niezwyciężony

Invincible
2021 -
8,3 18 tys. ocen
8,3 10 1 18154
8,2 17 krytyków
Niezwyciężony
powrót do forum serialu Niezwyciężony

Bardzo słaby protagonista, jego problemy i rozterki są oklepane jak tylko mogą być oklepane. Dla fanów superhero też za wiele nie ma, wszyscy bohaterowie i villaini to po prostu parodio-kalki DC. Plot twist fajny, ale też bardzo zerojedynkowy.

W sumie nie wiem dla kogo to serial. Sam klimat jest płytszy niż w animacjach typu JLA czy Batman TAS. Pod względem superhero - nie ma w ogóle o czym mówić. Trochę krwi i flaków to za mało, żeby być animacją dla dorosłych.

użytkownik usunięty
Undermine

Nie zgadzam się z twoją opinia, ale doceniam że uważasz Batman TAS za lepsze

ocenił(a) serial na 10
Undermine

No na przykład dla mnie. I, patrząc na oceny tutaj, dla wielu innych zadowolonych widzów.

Undermine

Też nie rozumiem zachwytów. A jeszcze bardziej nad serią komiksów. Oklepane wszystko i do tego dołożyli więcej krwi i przemocy.

użytkownik usunięty
Philusiek007

Oglądasz serial animowany i czytasz komiksy które są dla dorosłych i się czepiasz przemocy? XD. Nie wszystko co animowane dla dzieci jest. Polecam wrócić do kreskówek superbohaterskich z lat 90 (które oczywiście bardzo sobie cenię, ale naprawdę Ciebie nie rozumiem)

Ale ja się nie czepiam. Napisałem tylko że do oklepanych schematów dołożyli więcej krwi i przemocy. I przez to jest niby dla dorosłych ale wyłączając przemoc to scenariusz jak dla nastolatków

użytkownik usunięty
Philusiek007

A to w porządku, w sumie się zgadzam z twoją opinią.