Niezwyciężony (2021)
Niezwyciężony: Sezon 2 Niezwyciężony sezon 2, odcinek 3
odcinek Niezwyciężony (2021)

Niezwyciężony | Ta misja, ta machinacja

This Missive, This Machination! 49m
7,7 437  ocen
7,7 10 1 437
Niezwyciężony
powrót do forum s2e3

Kuźwa, jak mnie to wnerwia, jakby nie mogli wypuścić wszystkiego od razu, albo chociaż jeden na dzień...

Omni man dowodzi robalami, tak? Czemu? Czemu ściągnął Marka? Ruszyło go sumienie? Pomoże mu walczyć z innymi viltrumitami? Czy po prostu nie pozwoli im skrzywdzić Marka? Czy może chce mu pokazać jak funlcjonuje planeta podbita przez viltrum? Przez niego albo innego?

A ta koalicja? Też bez sensu. Są przeciwko viltrumitom? Oni o tym wiedzą. Rozumiem gdyby nie mogli znaleźć koalicji, ale jednak. Vlitrumici wysyłają JEDNEGO żołnierza na podbój planety (hmm, gdzieś to już widziałem, Saiyanie?) a tutaj przy planecie koalicji jest trójka, czemu od razu nie roznieśli tej planety? A allen? Czemu nie walczył? Jasne, nie da sobie rady z kimś takim, ale słaby też nie jest, czemu się nie próbował bronić tylko dał się roznieść? No i ten dziadek z koalicji, każe allenowi szukać kreta, a chyba sam nim jest... To po co mu go kazał szukać? Bez sensu...
Kuźwa, chcę odpowiedzi, jakie to jest durne wypuszczać jeden odcinek na tydzień...

ocenił(a) serial na 9
genki_dama

Jak nie wiesz czemu kazał mu szukać kreta to jesteś po prostu niezbyt rozgarnięty, wiadomo, że jak dziadek zleci mu szukanie kreta to będzie ostatnią podejrzaną osobą

Marcel_03

No i niby po co miałby się przejmować byciem podejrzanym skoro tego samego wieczoru dał cynka viltrumitom aby się nim zajęli no i sam gościa odłączył na koniec

genki_dama

dokładnie scena napisana przez A.I bez związków przyczynowo skutkowych.

Darkon_filmweb

Właśnie nie, poczekaj do następnego odcinka a wszystko się wyjaśni albo przeczytaj komiks

genki_dama

Dowodzi nimi ponieważ według tradycji najstarsza osoba na planecie jest królem, jako iż ci kosmici żyją tylko 8 miesięcy od razu uznali Nolana za ich króla,

ocenił(a) serial na 8
genki_dama

polecam poczytać komiks! jest całe 12 tomów wydane po polsku.