PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476808}

Niezwykłe przypadki Flapjacka

The Marvelous Misadventures of Flapjack
2008 - 2010
7,2 5,8 tys. ocen
7,2 10 1 5750
9,0 2 krytyków
Niezwykłe przypadki Flapjacka
powrót do forum serialu Niezwykłe przypadki Flapjacka

świetny!!

ocenił(a) serial na 10

super poczucie humoru i klimat! nie dla każdego zrozumiała bajeczka ;] mimo wszystko "jam łasica" lepsza :)

ocenił(a) serial na 9
leeds

zgadzam się
nie wiele oglądam kreskówek ale ta mi bardzo przypadła do gustu. ciekawie rysowana i zabawna. troche abstrakcyjna co nie często można spotkać w kreskówkach...

ocenił(a) serial na 9
leeds

Skoro takiemu staremu bykowi jak ja się podobała to znaczy, że ma w sobie coś z najlepszych czasów CN. W ostatnich latach podobały mi się tylko trzy ich kreskówki: Dom Dla Zmyślonych Przyjaciół.. , Chowder, no i teraz Flapjack ;)
Można się przy tym pokładać ze śmiechu.

Murdoc

Bajka jest tak zwariowana, a dabing polski taki świetny XD wiecej tkaich bajek przydaloby sie na cn.

użytkownik usunięty
leeds

Rreczywiśćie ta bajka jest świetna właśnie jestem w trakcie ściągania odcinka "Człowiek roślina" ogólnie wszystkie sobie pobiore z polskim dubbingiem bo telewizje oglądam bardzo rzadko a jak już to Travel i Discovery czasem Cartoon Network chyba czekałem akurat na Edów, a zamiast tego trafiłem na Flapjacka to był odcinek jak zeszli do ścieków po diamenty które okazały się solą kamienną! Prawie popłakałem się ze śmiechu kurcze, dzieciak to ja nie jestem ale ta bajka jest świetna. Jeszcze tylko fajne są przyznaje racje stary Jam Łasica miażdży poczuciem humoru, a ja lubie jeszcze Johny Bravo, Ed, Edd & Edy i Johny Bravo:)

Pokój miłośnicy odjechanego poczucia humoru ^^

leeds

Zgadzam się świetna bajeczka sam osobiście wystawiłem 8. Jeśli chcecie obejrzeć to polecam stronkę kreskowka.pl Jak tylko leci to na cartoon to od razu przełączam :)