PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476808}

Niezwykłe przypadki Flapjacka

The Marvelous Misadventures of Flapjack
2008 - 2010
7,2 5,7 tys. ocen
7,2 10 1 5728
9,0 2 krytyków
Niezwykłe przypadki Flapjacka
powrót do forum serialu Niezwykłe przypadki Flapjacka

żal żal żal żal żal żal

głupia bajka a w dodatku dziwaczna

użytkownik usunięty
jporuba

Normalnie odebrałbym taki post jako prowokację... ale wyjątkowo się zgodzę z założeniem tematu :P Po obejrzeniu paru odcinków nie mam zamiaru wracać do tej kreskówki.

użytkownik usunięty

Ta kreskówka jest poprostu ekscentryczna i nie do każdego trafia. Mnie sie podoba ;p

ocenił(a) serial na 4

Mi za bardzo nie przypadła do gustu dziwna jakaś.

ocenił(a) serial na 10
tekken2

A mi przypadła i to bardzo :) To ciekawa kreskówka, czasem dziwaczna, nawet mroczna, ale też zabawna na swój sposób i rzeczywiście nie każdemu przypadnie do gustu :)

ocenił(a) serial na 9
jporuba

Z ciekawości... ile macie lat?

Murdoc

to prawda, że bajka jest dziwna, ale co kto lubi. Mi sie podoba bo teksty niektórych bohaterów są o wiele lepsze niż nie jednej bajki na cn, niemówiąc już o niebanalnej kresce, która pomimo iż brzydzi to też śmieszy.

klinczen

kreska, pomysły i naprawdę dobrze dobrany dubbing (także w oryginalnej wersji, choć polski głos Flapjacka jest momentami o niebo lepszy).

kreskówka jak najbardziej na plus. można powiedzieć, że dość ekscentryczna, ale w tym ogromna część jej "uroku".

oceniając kreskówki, nie skupia się wyłącznie na ich humorze, treści. szkoda, że wielu ma w nosie techniczną stronę produkcji.

nWonka

zgadzam się z Tobą w stu procentach. chyba najciekawiej zrealizowana kreskówka jaką widziałem od dawien dawna, co więcej - ten typ humoru również mi odpowiada.

ktoś pytał, zaspokoję ciekawość - lat mam 22.

ocenił(a) serial na 8
Murdoc

Jako zdeklarowany fan surrealistycznego klimatu i absurdalnego humoru, z przyjemnością oceniam na 8 i dodaję do ulubionych. Lat 19.

ocenił(a) serial na 10
jporuba

Wasze stare są żalami.

Przygoda!!!

ocenił(a) serial na 9
jporuba

Świetna i zabawna. Razem z Chowderem jest najlepszą bajką na Carton Network. Plus Bob debeśiak.

szary

Również uwielbiam Chowdera, choć mimo tego Flapjack jest moim debeściakiem. Od kiedy CN zaczęło puszczać te wszystkie Ben10, Szpiegowskie Rodzinki i inny syf, oglądam tylko te dwie kreskówki.

Przygoda!

DrapieznyPumpernikiel

zgadzam się chowder i flapjack to najlepsze, a zarazem najbardziej ,,schizo" bajki na CN

ocenił(a) serial na 5
jporuba

Jedyne czego ta pojeb#na bajka dotyczy, to cukierków. Kurw4 czy tam CN naprawdę tak już zszedł na psy, aby robić produkcję dla 3 latków. Współczuję tylko aktorom dubbingująm głosyco oni muszą myśleć :"ja pioerdole, i ja mam to mówić?". Żal to mało powiedziane.

użytkownik usunięty
timcer

A czego ma dotyczyć serial na CT? Alkoholu? Ten serial na pewno nie jest tylko dla 3-latków.

użytkownik usunięty
jporuba

Dla 3 latkow? Nie zgodze sie. Bajka moim zdaniem wogle nie jest dla dzieci. Niektore sceny moga przerazic i nie dla wszystkich jest ona zrozumiala

ocenił(a) serial na 6
jporuba

Zgadzam się: jest dziwaczna ale mi się podoba mimo, że Chowder ją moim zdaniem zdecydowanie przebija.

ocenił(a) serial na 8
Alex2422

Humor w 'Chowderze' i 'Flapjacku' jest oryginalny, z polotem i trochę psychodeliczny. Po prostu standardy się zmieniają, to co kiedyś śmieszyło już nie wszystkich śmieszy, teraz jest inne pokolenie i co innego je śmieszy. To normalne:)

ocenił(a) serial na 10
Sebehiel

Świetna animacja, nietypowa fabuła i nieprzeciętny humor to cały Flapjack.
Jej twórcy są kompletnymi świrami i dzięki Bogu! Nie każdy potrafi tworzyć tak nietypowe bajki nie-dla-dzieci.

jporuba

ty jesteś żartem

ocenił(a) serial na 9
jporuba

żal i głupota dziwacznośc mają coś w sobie.
w tym tkwi dobro tej bajki :D bez dwoch zdań, chyba głupotę czasem jest trudniej zrozumieć niż mądry fakt, tak więc... trzeba mieć łeb zeby oglądać, :D

ocenił(a) serial na 10
emmarta

Po dorośnięciu to flapjack jest jedna z nielicznych bajek na ktore moge zawiesić oko.

Jinno

Założyciel tego tematu to jakiś idiota... @ jprouba, twoja opinia na temat tego serialu jest naprawdę imponująca " żal żal żal...". - kretyn który nie umię się wypowiadać.

ocenił(a) serial na 10
daniel_m3

To moj ulubiony serial animowany na CN, swietny Dubbing, oryginalny klimat, teksty, humor i scenki plasteliowe lub fabularne wplecione w akcje :D

Brawo za ten serial.
Czekam na jego wydanie DVD

ocenił(a) serial na 9
maniekboy

mówiąc żal zaniżasz swój poziom bajka super

ocenił(a) serial na 7
napruto

Flapjack daje radę!

użytkownik usunięty
LoneGunman

Ja się brzydzę tego filmu =P{=={

ocenił(a) serial na 9
jporuba

to jedna z niewielu bajek jakie ostatnio powstały, która mi się podoba. razem z Chowderem jedyna na CN nadająca się do oglądania. rzeczywiście jest dziwna, mroczna czy nawet czasem odrażająca ale ja lubię takie klimaty.

jporuba

Świetna kreskówka owszem ma taki specyficzny klimat ale za to właśnie ją cenię. To prawdziwa perełka wśród dzisiejszego szajsu Beny Teny, Bakugany i inne barany.