Normalnie odebrałbym taki post jako prowokację... ale wyjątkowo się zgodzę z założeniem tematu :P Po obejrzeniu paru odcinków nie mam zamiaru wracać do tej kreskówki.
Ta kreskówka jest poprostu ekscentryczna i nie do każdego trafia. Mnie sie podoba ;p
A mi przypadła i to bardzo :) To ciekawa kreskówka, czasem dziwaczna, nawet mroczna, ale też zabawna na swój sposób i rzeczywiście nie każdemu przypadnie do gustu :)
to prawda, że bajka jest dziwna, ale co kto lubi. Mi sie podoba bo teksty niektórych bohaterów są o wiele lepsze niż nie jednej bajki na cn, niemówiąc już o niebanalnej kresce, która pomimo iż brzydzi to też śmieszy.
kreska, pomysły i naprawdę dobrze dobrany dubbing (także w oryginalnej wersji, choć polski głos Flapjacka jest momentami o niebo lepszy).
kreskówka jak najbardziej na plus. można powiedzieć, że dość ekscentryczna, ale w tym ogromna część jej "uroku".
oceniając kreskówki, nie skupia się wyłącznie na ich humorze, treści. szkoda, że wielu ma w nosie techniczną stronę produkcji.
zgadzam się z Tobą w stu procentach. chyba najciekawiej zrealizowana kreskówka jaką widziałem od dawien dawna, co więcej - ten typ humoru również mi odpowiada.
ktoś pytał, zaspokoję ciekawość - lat mam 22.
Jako zdeklarowany fan surrealistycznego klimatu i absurdalnego humoru, z przyjemnością oceniam na 8 i dodaję do ulubionych. Lat 19.
Świetna i zabawna. Razem z Chowderem jest najlepszą bajką na Carton Network. Plus Bob debeśiak.
Również uwielbiam Chowdera, choć mimo tego Flapjack jest moim debeściakiem. Od kiedy CN zaczęło puszczać te wszystkie Ben10, Szpiegowskie Rodzinki i inny syf, oglądam tylko te dwie kreskówki.
Przygoda!
Jedyne czego ta pojeb#na bajka dotyczy, to cukierków. Kurw4 czy tam CN naprawdę tak już zszedł na psy, aby robić produkcję dla 3 latków. Współczuję tylko aktorom dubbingująm głosyco oni muszą myśleć :"ja pioerdole, i ja mam to mówić?". Żal to mało powiedziane.
A czego ma dotyczyć serial na CT? Alkoholu? Ten serial na pewno nie jest tylko dla 3-latków.
Dla 3 latkow? Nie zgodze sie. Bajka moim zdaniem wogle nie jest dla dzieci. Niektore sceny moga przerazic i nie dla wszystkich jest ona zrozumiala
Zgadzam się: jest dziwaczna ale mi się podoba mimo, że Chowder ją moim zdaniem zdecydowanie przebija.
Humor w 'Chowderze' i 'Flapjacku' jest oryginalny, z polotem i trochę psychodeliczny. Po prostu standardy się zmieniają, to co kiedyś śmieszyło już nie wszystkich śmieszy, teraz jest inne pokolenie i co innego je śmieszy. To normalne:)
Świetna animacja, nietypowa fabuła i nieprzeciętny humor to cały Flapjack.
Jej twórcy są kompletnymi świrami i dzięki Bogu! Nie każdy potrafi tworzyć tak nietypowe bajki nie-dla-dzieci.
żal i głupota dziwacznośc mają coś w sobie.
w tym tkwi dobro tej bajki :D bez dwoch zdań, chyba głupotę czasem jest trudniej zrozumieć niż mądry fakt, tak więc... trzeba mieć łeb zeby oglądać, :D
Po dorośnięciu to flapjack jest jedna z nielicznych bajek na ktore moge zawiesić oko.
Założyciel tego tematu to jakiś idiota... @ jprouba, twoja opinia na temat tego serialu jest naprawdę imponująca " żal żal żal...". - kretyn który nie umię się wypowiadać.
To moj ulubiony serial animowany na CN, swietny Dubbing, oryginalny klimat, teksty, humor i scenki plasteliowe lub fabularne wplecione w akcje :D
Brawo za ten serial.
Czekam na jego wydanie DVD
to jedna z niewielu bajek jakie ostatnio powstały, która mi się podoba. razem z Chowderem jedyna na CN nadająca się do oglądania. rzeczywiście jest dziwna, mroczna czy nawet czasem odrażająca ale ja lubię takie klimaty.