PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476808}

Niezwykłe przypadki Flapjacka

The Marvelous Misadventures of Flapjack
2008 - 2010
7,2 5,7 tys. ocen
7,2 10 1 5729
9,0 2 krytyków
Niezwykłe przypadki Flapjacka
powrót do forum serialu Niezwykłe przypadki Flapjacka

Dno.

ocenił(a) serial na 1

CN pokazało, że jednak można zaniżyć dno w jakim się znajduje. Dobrze, że są jeszcze bajki typu Johny Test, Gumball czy Looney Tunes ratujące stacje. Jak widzę Flapjacka to dosłownie rzygać mi się chcę.

ocenił(a) serial na 9
Wayland

Twoim zdaniem Looney Tunes zawyża poziom, a NPF go obniża? Jak dla mnie jest dokładnie odwrotnie. Flapjack jest fajną, zabawną bajką bez przesadnie skomputeryzowanej grafiki w przeciwieństwie do LT. W dodatku Looney Tunes Show ma jak dla mnie strasznie podobny humor do większości disneyowskich bajek i seriali, czyli po prostu czerstwy.

ocenił(a) serial na 10
Wayland

Looney Tunes Show jest po prostu genialny najlepszy ze wszystkich seriali animowanych. Dla mnie NPF też dają radę najlepsze Cartoony

ocenił(a) serial na 10
Wayland

Twoja emocjonalna wrażliwość jest na zerowym poziomie

ocenił(a) serial na 1
kamidi

Przykro mi, że nie śmieszą mnie obrzydliwe gagi o wydalaniu, pijackie wywodu i przegniłe zęby bohaterów.

Wayland

No cóż....mamy demoktacje i nawet takie....hm...jednostki mają prawo do wypowiedzi (chociaż mieć go niepowinny bo są głupi, za wrażliwi i zbyt...po prostu ZBYT)....ten serial to mistrzostwo nie dla wszystkich ze starego CN....podobny serial do Hojraka tchórzliwego psa