czy uważacie że takie kreskówki są dla dzieci???
kreskowka jest genialna ale te niektore wstawki (na przyklad przyblizenia twarzy niektorych bohaterow) to jest jakas masakra...
Zgadzam się. Kreskówka świetna, ale to jest totalna psychodela!
Pierwszy raz trafiłem na nią jak byłem u siostry i skakałem po kanałach. Na CN akurat własnie leciała i od razu się zatrzymałem. Niewątpliwie przykuwa uwagę ale zacząłem się zastanawiać czy to jest na pewno dla dzieci. Zapytałem się siostry czy jej dzieciaki lubią ten serial, to powiedziała że nie bardzo.
Niektóre sceny są autentycznie przerażające!
W tym serialu jednak usłyszalem jeden z najlepszych tekstów ever! "Bycie korpusem nie musi być minusem" :)))
Gdy pierwszy raz ja zobaczylem zdziwilem ze taka bajka jest pokazywana na CN. Moim zdaniem bajka jest wspaniala, ma swietne rysunki ale rzeczywiscie niektore sceny moga przerazic.
To prawda, ta kreskówka zdecydowanie nie jest dla dzieci. Momentalnie jest tak obleśna, że nawet jak ktoś obejrzał "martwice mózgu" to może się skrzywić. Tak czy siak baja jest zajebista :D
Starsze dzieci ją zrozumią, młodsze - nie, i przez to nie będą jej oglądać. CT emituje kreskówki przeznaczone dla dzieci w różnych przedziałach wiekowych. Niewiele jest takich, które są chętnie oglądane przez dzieci (i dorosłych) w każdym wieku. Flapjack jest dość specyficzny i momentami może wydać się trochę odrażający, ale na pewno nie jest zagrożeniem dla "młodych umysłów".