PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476808}

Niezwykłe przypadki Flapjacka

The Marvelous Misadventures of Flapjack
2008 - 2010
7,2 5,7 tys. ocen
7,2 10 1 5729
9,0 2 krytyków
Niezwykłe przypadki Flapjacka
powrót do forum serialu Niezwykłe przypadki Flapjacka

no nie wiem...

ocenił(a) serial na 8

czy uważacie że takie kreskówki są dla dzieci???
kreskowka jest genialna ale te niektore wstawki (na przyklad przyblizenia twarzy niektorych bohaterow) to jest jakas masakra...

ocenił(a) serial na 8
spylaj

Zgadzam się. Kreskówka świetna, ale to jest totalna psychodela!
Pierwszy raz trafiłem na nią jak byłem u siostry i skakałem po kanałach. Na CN akurat własnie leciała i od razu się zatrzymałem. Niewątpliwie przykuwa uwagę ale zacząłem się zastanawiać czy to jest na pewno dla dzieci. Zapytałem się siostry czy jej dzieciaki lubią ten serial, to powiedziała że nie bardzo.
Niektóre sceny są autentycznie przerażające!

W tym serialu jednak usłyszalem jeden z najlepszych tekstów ever! "Bycie korpusem nie musi być minusem" :)))

użytkownik usunięty
spylaj

Gdy pierwszy raz ja zobaczylem zdziwilem ze taka bajka jest pokazywana na CN. Moim zdaniem bajka jest wspaniala, ma swietne rysunki ale rzeczywiscie niektore sceny moga przerazic.

ocenił(a) serial na 9
spylaj

To prawda, ta kreskówka zdecydowanie nie jest dla dzieci. Momentalnie jest tak obleśna, że nawet jak ktoś obejrzał "martwice mózgu" to może się skrzywić. Tak czy siak baja jest zajebista :D

jerzunio

niestety większość tych bajek nie jest dla dzieci...

a co Flapjacka bajka super :)

użytkownik usunięty
myrcik5

Starsze dzieci ją zrozumią, młodsze - nie, i przez to nie będą jej oglądać. CT emituje kreskówki przeznaczone dla dzieci w różnych przedziałach wiekowych. Niewiele jest takich, które są chętnie oglądane przez dzieci (i dorosłych) w każdym wieku. Flapjack jest dość specyficzny i momentami może wydać się trochę odrażający, ale na pewno nie jest zagrożeniem dla "młodych umysłów".

ocenił(a) serial na 8
spylaj

Tak , zgadzam się , że niektóre sceny są przerażające , boję się nawet ja .

ocenił(a) serial na 6
Insensitive

Na przykład to o tych naleśnikach i syropie klonowym.

ocenił(a) serial na 8
Alex2422

Mój brat ma 7 lat i rozumie tą bajkę i bardzo mu się podoba, mnie też, a mam lat 20. Humor jest oryginalny i z polotem. Po prostu dzieci się zmieniają, już 'Bolek i Lolek' i 'Reksio' ich nie śmieszą. Trzeba się do tego przyzwyczaić i nie narzekać.