PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565112}

Nikita

2010 - 2013
7,2 8,3 tys. ocen
7,2 10 1 8262
5,0 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita

Jak mogli tego nie zamknąć po pierwszym sezonie ?! Luc Besson powinien złożyć pozew o wysokie odszkodowanie za niszczenie ikony popkultury. Pozostał szyld ale jakość od oryginału dużo gorsza. Tandeta z łach szyta.

ocenił(a) serial na 8
Finalny_Odbiorca

Taaaaa, i oceń na 1, oglądałeś całość w ogóle?, jako serial szpiegowski nie jest taki zły, sa intrygi jest akcja czego chcieć więcej w serialu w tym stylu. Jak się szuka przystępnej łatwej i ogłupiającej rozrywki to polecam. Ale odpowiedz mi na jedno czemu ten serial według Ciebie zasługuje na 1?

Finalny_Odbiorca

Nikt Cię nie zmusza do oglądania tego serialu, więc nie wiem, po co zniechęcasz innych do filmu, niech każdy sam się przekona. Moim zdaniem film przeciwnie wciąga, ma zawiłe, intrygujące wątki, bardzo ładnie nakręcone sceny walk, nietuzinkowa gra aktorska więc... czemu nie? "Nikita" mi się nawet bardziej spodobała, aniżeli "Alias", który jest kultowym filmem.

ocenił(a) serial na 8
JenZi

Boże, ludzie, to jest chyba najgorsze co można powiedzieć. Nie podoba mu się ten serial, MA PRAWO to napisać. Teksty w stylu "nie musisz oglądać" są tak bezsensowne, że w ogóle szkoda miejsca na te posty. Oczywiście,że NIE MUSI. Ale obejrzał i obok wątków fanów może równie dobrze pojawić się wypowiedź "antyfana". Aczkolwiek na tym forum i tak jest kulturalnie, to niesamowite, jak człowiek może zostać zmieszany z błotem w dyskusjach pod innymi tytułami...

Mikasa08

no dobra ale jak sie obejrzalo 3 odcinki to jak mozna oceniac CALY serial zwlaszcza ze 2 seria to zupelnie inna bajka 0 nudy akcja oporowo !Zalozony temat powinien miec tytul; pierwsze 3 odcinki sa slabe skoro ci sie nie podobaja a nie czemu nie zamkneli

ocenił(a) serial na 8
chrypa

jeśli to jest post do mnie,to

a) nie da się go przeczytać, bo nie ma przecinków (a uwierz mi,że są bardzo ważne dla swobodnego czytania)
b) według mnie 1 sezon nie jest słaby, wręcz przeciwnie - był świetny, to w 2 wieje nudą (oprócz ostatnich kilku odcinków, ale generalnie to kiepsko)

Mikasa08

nie to nie byl post do Ciebie tylko do tego ktory zalozyl forum
po 2 nie bede uzywala przecinkow na Twoje zyczenie
po 3 nie chce Cie obrazac a skoro ciezko Ci sie czyta bez przecinkow to szczerze wspolczuje
musisz miec problemy z czytaniem
po 4 skoro go nie da sie odczytac posta to po co na niego odpowiadasz i kto Ci go przeczytal?
nie fatyguj sie i nie odpisuj mi juz bo szkoda mi czasu na konwersacje z Toba wiec napewno Tobie juz nie odpisze

ocenił(a) serial na 8
chrypa

jesteś okropna i niewychowana, naprawdę, wściekasz się po uprzejmej uwadze, używanie przecinków to żadne moje życzenie,tylko zwykłe zasady języka polskiego

nie odpisuj,nie odpisuj.