PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565112}

Nikita

2010 - 2013
7,2 8,3 tys. ocen
7,2 10 1 8263
5,0 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita
CocoChanell

Haha!..!
Umarłam.

ardnaskela_filmaniak

wleżliśta na 2 stonę. :)) Gratki for @ll.

ocenił(a) serial na 10
CocoChanell

Trzeba to uczcić kolejnym spamem :>

Marko81

Ja stawiam na Owena.
Sprawa kreta wypłynęła gdy on wrócił do Sekcji. Potem z przyczyn dla mnie niezrozumiałych uparł się żeby w niej siedzieć i pomagać Nikicie i jej wesołej gromadce, a w sumie jak dotąd nic nie zrobił. Wybuch w sanitarce był po tym jak on tam siedzial i zresztą sam powiedział, że rozpoznaje swoje kwasy czy coś takiego (że niby nie ma nic do ukrycia- jakby sugerował że to on, bo wie, że nie wezmą go pod uwagę), owszem, jest inteligentny, ale jak dla mnie za szybko przyszpilił Alex z tym kretem i zgłosił swoją pomoc...do tego jako ranny większość czasu spędza w sanitarce i pierwszy sygnał kreta wyszedł stamtąd, a Sonia powiedziała Birkofowi coś w stylu, że sanitarka była dla niej ostrzeżeniem i, że ma się do niej nie zbliżać czy jakoś tak. Poza tym w poprzednim sezonie była jakaś akcja między Owenem, a Arim/Amandą (dobijali jakiegoś targu, nie pamiętam dokładnie).

Podsumowując, Owen jest tak oczywistym kretem, że nikt go nie weźmie pod uwagę (bo to byłoby za proste)- ani bohaterowie serialu, ani telewidzowie...myślę, że twórcy poszli w najprostszy sposób, ale to moje zdanie ;)

Lili89

btw. uwielbiam Owena i mam nadzieję, że się mylę...chciałabym, żeby znalazł w Alex swojego "Motylka" ;)