PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565112}

Nikita

2010 - 2013
7,2 8,3 tys. ocen
7,2 10 1 8263
5,0 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita
ocenił(a) serial na 7
Marko81

Ktoś kogo nie znamy...
Chociaż, jeżeli mam być szczera, zazwyczaj mam mnóstwo teorii, a teraz totalna pustka w głowie. Mam nadzieję, że scenarzyści jakoś solidnie tutaj nas zszokują.

ocenił(a) serial na 10
Villemo339

też mam pustkę w głowie co do tego głównego kreta :<
Przynajmniej nie pomyliłam się co do Sonii

Summer_Wine

Chyba ktoś nowy albo ten gościu, co mówił do Sonii, że zawsze ktoś patrzy.
Na dziwnego typa on mi wygląda.
I coś mi się wydaje, że raczej nieprędko się tego dowiemy.

ocenił(a) serial na 10
ardnaskela_filmaniak

Mam szaloną teorie xd
Drugiego kreta nie ma, a Sonia tylko stara się ugłaskać wszystkich ;p
(osobiście mam nadzieje, że tak nie jest, ponieważ Birkhoff zasługuje na szczęście).

Summer_Wine

Choć z drugiej strony drugiego kreta może faktycznie nie być, a ci, co Sonya mówiła, że niby obserwują nie muszą być wcale kretami. Nie wskazywało, by ktoś jeszcze oprócz Sonyi powiadamiał o czymś Amandę. Może oni po prostu mają ją informować, czy nie próbuje ich oszukać w jakiś sposób.

ardnaskela_filmaniak

.. znaczy "ją oszukać."

ocenił(a) serial na 7
ardnaskela_filmaniak

Albo Amanda wkręciła Sonyi, że drugi kret istnieje.

(tak nawiasem, mam jeszcze jedną teorię, ale nie jest ona oparta na samej akcji, raczej na informacjach z twittera, więc jakbyście chcieli wiedzieć, to dajcie znać, nie chcę spoilerować ;))

ocenił(a) serial na 8
Villemo339

dawaj :)

ocenił(a) serial na 10
Villemo339

My lubimy spoilery ;D

ocenił(a) serial na 7
Summer_Wine

To w sumie nic wielkiego.
https://twitter.com/samyosman --> Ten aktor od początku kręcenia trzeciego sezonu pisze, że gra jednego z tych ludzi ''od komputerów''. Ja jeszcze nie zwróciłam na niego uwagi (może dlatego, że nie widziałam dwóch ostatnich odcinków), ale jego rola wydaje się rosnąć.

ocenił(a) serial na 10
Villemo339

Oo. To ten co wspomniał o tym, że każdy tu kogoś obserwuje ;D
No ciekawy spoiler, dzięki wielki :>

Marko81

Ryan Fletcher. Już raz sekcję prawie puscił z dymem. Najjaśniej jest zawsze pod latarnią. Albo napiszę, w co sama nie wierzę, ze kretem jest Michael.

CocoChanell

Ryan? Niemożliwe, skoro prowadzi organizacją, a w Michaela też nie chce mi się wierzyć.
Stawiam, że ten od komputerów, nadal :)

ardnaskela_filmaniak

Wychodze z załozenia ze jezeli widz twierdzi ze niemożliwe- zróbmy tak by było mozliwe. Dlatego Ryan. Mało kto go bierze pod uwagę, Wiec w pojedynku Ryan/ Michael stawiam 80/20.

CocoChanell

A może chłopak alex?

Marko81

Dobre :)...

CocoChanell

Mam też inną teorię.
Zakładając, że ten gościu, którego widzieliśmy w promo jak całuje Alex nie jest Sean'em ani Michaelem (a wiadomo, co gadają), to może on jest tym drugim kretem i próbował jakoś zbliżyć się do niej, by wyciągnąć informacje. Ale one raczej dotyczyłyby tego, czy Sonya 'mówi' prawdę i jakoś nie próbuje oszukać Amandy.
Ale to nie "Gossip Girl", więc ta teoria jest szalona.

Poza tym mam jakieś dziwne przeczucie, że Ari szykuje coś na Amandę.
Nie zgadzali się w niektórych sprawach, że tak powiem.
No i... żeby on się słuchał Amandy?! Trochę dziwne, bie uważacie?
Widać to po tym, jak się z nią kłócił

ardnaskela_filmaniak

http://www.youtube.com/watch?v=KwPSQzPtVwk, tekst Ctina444
"Is that Alex kissing Micheal at :05? "... Sama wypauzowałam 5 i 6 sekunde... no kurde Michael....

CocoChanell

Też mi się zdaje, że to Michael, na 90%.

ardnaskela_filmaniak

ale po kiego grzyba całuje Alex??? :)))))))))))))))))))))))))

ocenił(a) serial na 10
CocoChanell

Holy shit !!!
Co to ma być ...
Padłam po tym filmiku.. To na pewno jest Majkel, poznaje jego podbródek xd
Mam nadzieje, że to tylko jakieś zwidy lub coś w stylu " co by było gdyby " .

ocenił(a) serial na 7
Summer_Wine

Hahahahaha, to promo sieje panikę od kiedy tylko się pojawiło XD
Nawet Albert Kim jakoś to skomentował na twitterze...

ocenił(a) serial na 7
ardnaskela_filmaniak

Jak dla mnie, to Amanda szykuje coś na Ariego...
Zawsze miałam takie wrażenie, że on ją kocha, a ona jego niekoniecznie.
Co mnie martwi, bo to moja ukochana para, która powinna rządzić światem, kochając i szanując siebie nawzajem, a resztę mając gdzieś i traktować jak mięso armatnie ;)

ocenił(a) serial na 10
Villemo339

Haha, jaki plan przyszłościowy ;D
Ja tam chce żeby Niki była z Owenem ;D

Summer_Wine

tez nie miałabym nic przeciwko;)... łączy ich podobna przeszłość... a co do pocałunku, moze to była jakas sfingowana akcja, szybka decyzja, zero słów, mówisz i masz..... tylko Turbodymomena tam brakuje.... hahahhaha

ocenił(a) serial na 10
CocoChanell

W sumie dobry trop ;D

Summer_Wine

najbardziej się uśmieje -z całym szacunkiem dla nasz wszystkich tu piszących- ze w kolejnym odcinkue wszystkie nasze hipotezy szlag trafił, bo scenariusz przewidywał "bramkę nr 3", na którą nikt z nas nie wpadł, póki co. Ale trzymam kciuki za wszystkich- zawsze to ciekawiej :)

CocoChanell

A może to po prostu był jakiś koszmar?
Alex śniła, że całuje Michaela dlatego, że on i Nikita są razem i 'szczęśliwi', z powodu Amandy na pewno nie, ale ogółem może tak sobie pomyśleć, a ona i Sean... no cóż.

CocoChanell

Turbodymomana.
Haha, dobre ;)
O dziwo jeszcze pamiętam te reklamy.

ardnaskela_filmaniak

Ile osób tyle pomysłów, a widzę ze kreatywności wam odmówić nie można. ;) Co do snu Alex.... dobre dobre.. tylko czemu Michael?A faktycznie moze miec wizję pocałunku i tak jak na tej sekundówce, ze to Michael, po czym odsuwa go od siebie i widzi Owena, zamyka oczy w niedowierzaniu po czym widzi Seana.... to juz jest wyższa szkoła Martixa, moi drodzy....

CocoChanell

Owen nie może być, bo podobno nie występuje w tym odcinku.

ardnaskela_filmaniak

czuje się rozczarowana.... :)) A tak serio bardzo lubie Owena, i jak dla mnie jest go po prostu za mało w tym serialu. Szkoda. Bardzo szkoda.

ocenił(a) serial na 7
ardnaskela_filmaniak

Nie ma Owena? Czytałam gdzieś spoilery, że odcinki 7 i 8 mają być pełne Owena. Albo 8 i 9... już sama nie wiem...

Villemo339

Ale sama przyznasz, biorąc pod uwagę nie tylko ten sezon, ale w ogóle od momentu kiedy się pojawił, jest go za mało. Do tej pory pamietam odcinek jak Nikita wybaczyła mu zabicie jej pierwszej miłości. Był hadrcore uczuciowy.... W sumie Owen mógłby z powodzeniem zastąpić Michaela, ale to moje zdanie,

ocenił(a) serial na 10
CocoChanell

Owen to największe ciacho w Nikicie ;D
Ten murzyn co grał w ostatnim odcinku to koleś z reklamy Old Spice'a ?

Summer_Wine

http://www.filmweb.pl/person/Isaiah+Mustafa-782368 odpowiedź na twoje pytanie jest w dyskusji :)))

ocenił(a) serial na 10
CocoChanell

Mógłby grać na stałe, też jest mega przystojny !

Summer_Wine

niech sie spryska przy Nikicie Old Spic`em, a ta oszaleje z radości ......:)

ocenił(a) serial na 10
CocoChanell

A czemu by nie xd
Ta reklama była fajna ;p

ocenił(a) serial na 7
CocoChanell

Ale teraz będzie więcej Owena. Wcześniej jego występy były gościnne (podobno miał być w finale poprzedniego sezonu, ale kwestie budżetowe, wiecie). Teraz natomiast jest zaliczany do grona głównych postaci i z tego co pamiętam, Sawa ma kontrakt na dwanaście odcinków.
http://tvline.com/2012/12/18/bones-spoilers-castle-vampire-diaries-ask-ausiello/ A ten link to w kwestii pocałunku ;)

Villemo339

to wiele wyjaśnia "to bardziej biznes niż przyjemności. To jest bardzo słodka scena,bo oboje nie chcą tego zrobić."

ocenił(a) serial na 10
CocoChanell

A potem któremu z nich się spodoba i bd ciągną wątek ze zdradą ..... a nie stop to przecież nie 90210 ani Plotkara ;]

Summer_Wine

Co do reklamy to... hahaha, najwyraźniej mam sklerozę.
A w tak w ogóle to wróżę koniec 90210.

ocenił(a) serial na 10
ardnaskela_filmaniak

Num,a szkoda kiedyś był to mój ulubiony serial..
Teraz mi nawet Silver zepsuli xd

Summer_Wine

Ja tam nie wiem. Nie oglądam obyczajowek.
I Doomsday oglądam, prawdopodobieństwa ;)

ardnaskela_filmaniak

Znaczy terqz coś o końcu świata na National Geographic.

ocenił(a) serial na 10
ardnaskela_filmaniak

Koniec już blisko !!!

Summer_Wine

No, w piątek xdd;
Chociaż ten program był bardziej o tym, co nas by mogło wykończyć w tym stuleciu i z Apophisem i innymi asteroidami jest mało prawdopodobne.

CocoChanell

http://www.youtube.com/watch?v=uLTIowBF0kE hahahahahahahahahahha

ocenił(a) serial na 10
CocoChanell

Przystojniak <3