PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565112}

Nikita

2010 - 2013
7,2 8,3 tys. ocen
7,2 10 1 8264
5,0 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita

Nie, nie, nie jak można tak zakończyć sezon, dlaczego ? :(

Summer_Wine

Dobrze, ze go nie ma, chociaż fajnie grał.
No to została jeszcze tylko Amanda. Jestem ciekaw co z nią będzie.
Ja muszę niestety jeszcze poczekać na s03e01

areczek_wierny

Nie musisz ;)
Z xhomika sobie ściągnij! ;))
* lol, musiałam dodać 'x', bo inaczej jest niezgodne z regulaminem*

ardnaskela_filmaniak

Dzieki, ale ja nie ściągam z takich stron.
Tylko z 5fantastic.pl lub z torrenty.org

areczek_wierny

Zapomniałem dodać, ze musi być lektor.

ocenił(a) serial na 10
areczek_wierny

Na kinomaniak . tv możesz oglądać :>

areczek_wierny

Lektor to najwieksze gówno co niszczy seriale. Ale jak kto woli

ocenił(a) serial na 7
kKahlan

''Lektor to najwieksze gówno co niszczy seriale. Ale jak kto woli'' ---> prawda. Ja już się tak odzwyczaiłam od lektora, że szlag mnie trafia, jak musze oglądać coś z nim :D

Villemo339

lektor wszystko przekręca a poza tym wole słyszeć aktora i same potem słówka i cały język angielski do głowy wchodzi :)

kKahlan

A mnie tam nie zależny. Ważne jest to by film czy serial był ciekawy. Ja się raczej skupiam na tym co się dzieje w filmie (serialu), niekiedy tak bardzo, ze nie słyszę lektora, tylko mam wrażenie jakby ci aktorzy mówili po Polsku.

Bez urazy kKahlan i Villemo339, ale nie potrzebuje mądrzenia się ani tanich wykładów. Prędzej by mnie piekło pochłonęło niż obejrzał bym film z napisami. Nie mógł bym na siebie patrzeć. Ale zmienię zdanie, jak przeżyjemy Koniec Świata, i tylko wtedy docenię to co jest.

areczek_wierny

Ale ja pisałam że jak kto woli ja tu nikomu nie każe z napisami oglądać tylko wyraziłam swoją opinie na ten temat...:) to ci życze przyjemnego oglądania serialu :)

ocenił(a) serial na 10
kKahlan

Masz oczywiście rację, napisy są lepsze po prostu

ocenił(a) serial na 7
areczek_wierny

Przepraszam, jeżeli Cię uraziłam. Po prostu wyraziłam swoją opinię, może w nie najbardziej taktowny sposób. I nie ukrywam, że był taki moment, że też nie wyobrażałam sobie obejrzenia czegokolwiek bez lektora, ale gdy zaczęłam oglądać z napisami, okazało się to o wiele przyjemniejsze, zatem gorąco je polecam. Tylko polecam ;)

ocenił(a) serial na 4
Robert831231

Matko, doszedłeś do tak dalekiego odcinka? Że też Ci się chciało...

ocenił(a) serial na 10
Piotrek4

Nie masz co robić o pierwszej w nocy, jak szukać mojego tematu z przed kilku miesięcy i w nim narzekać(pytanie retoryczne).

ocenił(a) serial na 4
Robert831231

Mam co robić, skończyłem ostatni odcinek pierwszego sezonu przecież. Nie szukam sobie Twoich tematow (nie pochlebiaj tak sobie), ten temat byl podbity, a skończyłem oglądać serial i się zdziwiłem że wytrwaleś do tak dalekiego odcinka przy tej Nikicie i właśnie to napisałem, ze jestem zdziwiony, że wytrwałeś. Ot i cała sytuacja.

ocenił(a) serial na 10
Piotrek4

Co nie zmienia faktu że o 1 w nocy postanowiłeś się podzielić swoim zdziwieniem, które i tak mnie nie obchodzi. Idź stąd :0

ocenił(a) serial na 4
Robert831231

Ale te 10 na 10 to dałeś chyba za rajtki Nikity, co?

ocenił(a) serial na 10
Piotrek4

Idź dodać recenzje do ludzkiej stonogi dwa, a nie zawracaj mi głowy.

ocenił(a) serial na 4
Robert831231

Oj Robert Robert, coś bardzo cham się zrobiłeś, a Cię lubiłem. Ale ostatnio to sie odzywasz do mnie jak gbur, tylko dlatego, że mi się coś spodobało/nie spodobało. Wstyd.

ocenił(a) serial na 10
Piotrek4

Bo marudzisz jak kobietą w ciąży na filmweb, na moje oceny. na GF to jak mam się odzywać?

ocenił(a) serial na 4
Robert831231

Co to jest GF? Może powinieneś nabrać troszkę dystansu. A to, że marudzę na Twoje oceny to jest Robert wymysł, bo ja nic Ciebie nie komentowalem z wyjątkiem Nikity, więc nie wiem dlaczego pojedynczy przypadek podczepiasz od razu pod jakąś zasadę.

ocenił(a) serial na 10
Piotrek4

Jak nie wiesz kto to jest GF to nie mamy o czym pisać.

ocenił(a) serial na 4
Robert831231

No napisz, no nie wstydź się.