oglądałam namiętnie Nikite od 1 sezonu potem nagle mnie znudziła i przestałam oglądać skończyłam na s02e18 i nie wiem teraz czy nadrabiać.. czy to nie ma sensu? Działo się w ogóle coś ciekawego?
Drugi sezon był dużo słabszy od pierwszego, ale końcowe odcinki są naprawdę dobre. Trzecia seria to przeplatanka jakości, ale i zmiana całej konwencji. Na pewno sezon pierwszy najbardziej mi się podobał, ale ciagle jestem z serialem. Może nie czekam niecierpliwie na kolejne odcinki, ale rozwój akcji śledzę z zainteresowaniem.
Sama więc wyciągnij wnioski, czy warto ;p Ale moim zdaniem to kiepski pomysł, żeby takie pytanie zadawać na forum,bo wiadomo, że wątki o serialu czytają raczej jego zwolennicy, więc zawsze dostaniesz zachęcające odpowiedzi.
Końcówka drugiego sezonu była mega. Myślę, że była lepsza akcja niż w 1. Dlatego te końcowe odcinki drugiego sezonu koniecznie musisz nadrobić! Ja w 3 sezonie jestem na bieżąco bo jestem fanem Nikity, ale było kilka odcinków słabych. Ale już jest dobrze teraz. Trochę się dzieje