aktorzy i producent nikity mają być 12 lipca w san diego na comic;con wtedy
chyba bedzie zwiastun 3 sezonu tak myślę bo zawsze tak było, chyba ze się mylę
poprawcie
mnie :) info z hataku
Nie wiem,czy to w ogóle możliwe, bo to by oznaczało, że już wymyślili i nakręcili cały sezon...
Wiem, że było już jakieś spotkanie scenarzystów, ale o kręceniu nic nie słyszałam...
Traileru może nie będzie, ale chyba na spoilery możemy liczyć ;)
Oni dopiero pierwszy odcinek zaczęli kręcić, więc ja nie wiem, z czego tu trailer robić ;P
ostatnio był trailer chyba tylko z pierwszego odcinka, ale to dopiero w sierpniu, czy tam we wrześniu, nie jestem pewna.
Chyba nawet jeszcze pierwszego nie zaczęli, bo coś czytałam na twitterze o dwóch tygodniach... a to chyba było mniej, niż dwa tygodnie temu xd
Będziesz miała fajny prezent :D Aż musze sprawdzić, czy po przerwie świątecznej serial nie powróci np 5 stycznia... (tak, to z kolei moja osiemnastka :D)
Btw, wiecie, że oprócz Craiga, Lyndsy, Maggie i Shane'a, na CC będą też Aaron i Melinda? Kto wie, może nagle sie okaże, że Dillon i Noah też jadą ;)
Też nie mogę się doczekać Nikity. Obejrzałam juz wszytko co na ten temat piszą anglojęzyczne strony....Trzymają fanów w napięciu do końca..Ciekawie wyglądała konferencja, która można zobaczyć na YT "Comic-Con 2012: Nikita Panel"
Ktoś na twitterze napisał, że trailer będzie w przyszłym tygodniu. Nie wiem dokładnie, kiedy to było, ale wydaje mi się, że ''przyszły tydzień'' oznacza w tym przypadku ''ten tydzień'' :D
Ryan takes charge of Division with Nikita by his side. Their first mission under the new regime is to bring in “The Dirty Thirty,” the rogue agents who failed to respond to the Division recall after Percy was killed. Unfortunately, their first mission doesn’t go as planned and Michael is arrested, forcing Nikita to change gears and hatch an escape plan for him. Alex reprises her alter ego, the spoiled Russian princess Alexandra Udinov, in a very unique way as part of the plan to spring Michael. Meanwhile, Birkhoff struggles to maintain a working relationship with Sonya, despite his growing attraction to her. Opis tvcountdowncom