PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=275918}
7,9 1,1 tys. ocen
7,9 10 1 1133
Nobuta wo Produce
powrót do forum serialu Nobuta wo Produce

Genialny

ocenił(a) serial na 10

Rozbrajający i przeuroczy serial o przyjaźni ;) Jak dla mnie 10/10 ;D Nobuta Powaa Enter! ^_-

Asu

czytałam wiele recenzji na temat tego serialu ale go nie oglądałam:( może wiesz gdzie go mogę zneleźć??

Kasik_12

na veoh.com wpisz w wyszukiwarce tytuł i powinny Ci wyskoczyć wszystkie epizody...(angielskie napisy), aby móc je obejrzec będziesz prawdopodobnie potrzebowała ściągnąć program z tej stronki i ściągnąć odcinki na dysk (sama instalacja nie jest trudna, a ściaganie z tej stronki mi zajmuje do 2h na jeden epizod, więc nie jest najgorzej...;)), bez ściągnięcia odcinka na dysk będziesz w stanie zobaczyć jedynie pierwsze 5 minut, chociaż...czasami udaje się "oszukac" stronkę;) i mimo, że licznik zatrzymuje się na 5tej minucie to film odtwarza się dalej...nie wiem od czego to zależy ale mi osobiscie udało się tak obejrzeć kilka dram w całości ;) (na tej stronce znajdziesz też dużo innych japońskich dram...jakość jest lepsza niż na innych stronkach - niedawno ktoś zuploadował właśnie "Nobuta wo Produce" w HQ (700mb)

ocenił(a) serial na 10
Asu

Genialna drama :) najlepszy oczywiscie jest Akira "kon", główni aktorzy zaspiewali piosenkę tytułową "Shuji To Akira - Seishun Amigo" http://www.youtube.com/watch?v=2SlM4sSCb7I w klipie jest nawet młodszy braciszek Shunji'ego z serialu :)))

ocenił(a) serial na 10
sapphire_2

aha wszystkie dramy mozna sciagnac torrentem (np. programem bitcomet)z d-addicts.com

ocenił(a) serial na 10
Asu

Uwielbiam! Śmiałam się, płakałam a i koniec bardzo mnie ucieszył, ale to tylko trochę szczęścia dla zagorzałej yaoistki. :D

ocenił(a) serial na 10
Keito

Jak dla mnie "Nobuta..." to poezja. Nie lubię Yamapi'ego, ale uczciwie przyznaję, że tym razem to jego postać nakręcała całą dramę.

Moja ulubiona konwersacja z tego serialu:
Akira: Found ya!
Shouji: Don't touch me.
Akira: Hey!
Shouji: What do you want?
Akira: It's for you.
Shouji: What's this?
Akira: It's a scale.
Shouji: It's contacts.
Akira: It's the scale from my eye!

użytkownik usunięty
Asu

ja to zakochałam siew tym po 3 odc x] pieknie o przyajzni zarazem zabawne i pouczajace, na poczatku (gdy pokazali Kotani po raz pierwszy )mialam skojarzenia z Ringiem :D