Jak na naszą polską telewizję to serial moim zdaniem bardzo dobry :) Podoba mi się rola Kożuchowskiej, bo już miałam jej dość w M jak Miłość - biedna, pokrzywdzona przez los Hanka bleh oO a teraz gra pewną siebie i mocno stąpającą po ziemi policjantkę. Wiadomo, że porównując to z amerykańskimi CSI-ami to jesteśmy 500 lat za murzynami, ale coś przy najmniej się rusza w tej naszej telewizji :)
Kiepski dowcip. Do tego w czasie w którym należało by się od nich powstrzymać. Bo to dowcip był mam nadzieje...
Nie wcale nie. Wyraziłam swoją opinię i tyle, to chyba nie jest zabronione w tym kraju...
nie idzie do przodu nic , raczej jest zastój...nie wiem czy to jest twój
pierwszy serial kryminalny i po prostu zacząłeś od złego tytułu, czy taki
masz gust... jeśli to pierwsze to proszę Cię... obejrzyj najlepszego moim
zdaniem "Pitbulla" - Vegi, i ciut gorszego "Glinę" i trylogie "Oficera",
lub starszą "Ekstradycję" i dopiero wtedy oceń ten serial, który... sorry,
ale jak narazie po 20 minutach pierwszego odcinka nie robi na mnie
wrażenia, tak samo jak aktorka która gra główną rolę - jest cienka, nie
pasuje do roli...
Jeśli natomiast oglądałeś powyższe pozycje gratuluje "dobrego" gustu.
P.S może zmienię zdanie o "Nowej" gdyż mimo wszystko będę musiał oglądać tą
produkcję, bo polskie seriale kryminalne są/były zajebiste i to mój
ulubiony gatunek, więc z braku laku...
Obejrzałam to wszystko ;) ale uważam ze na to co jest pokazywane w Tv ost to nowa sie dobrze prezentuje,ale to tylko moje zdanie :)
Dla mnie to nawet do ,,Oficerów,, temu serialowi daleko o tym ze to profanacja trylogii nie wspomnę... Oglądam tylko z braku czegoś lepszego.
Spoko, jeśli chodziło ci po prostu o to, że telewizja się reaktywuje od bogatego w kryminale produkcje 2008 roku, to zwracam honor...ja natomiast w to nie wierzę... a uwierzę kiedy wyjdzie trzeci "Glina", bo na "Pitbulla" nie ma co liczyć...niestety
ODBIEGAJĄC
Już nawet usunęli z anteny cieszących się dość dużą popularnością "Tancerzy", których oglądałem dla relaksu i polubiłem... taka odskocznia...ale oczywiście TVP ma w DUPIE takiego widza jak ja, kierując się do mas...cóż taki jebany los.
Jedyny pozytyw to "Czas Honoru" we wrześniu, bo dobry serial...choć emisja "Tancerzy" też była zaplanowana w wiosennej ramówce i... chuj, więc nigdy nic nie wiadomo :|
Ten serial to parodia. Kpiny z policjantów i ich pracy. Jako komedia sprawdza się bardzo dobrze. Gniot 1/10.
Potwierdzają się moje przekonania. Serial dla ludzi z IQ 40. Coś dla osób takich jak Bianus89. Puszczanie kolejnych sezonów g jak gówno, na polnej, sran, na złe i gorsze i innego badziewia jest ok. Zapełnianie czasu antenowego tasiemcami dla mas. Gdzie jest czas antenowy dla prawdziwych inteligentnych widzów? Osób które chcą obejrzeć coś na poziomie? Niestety brak. Taka jest nasza telewizja. Ściągnąć z anteny glinę, pitbulla seriale, które naprawdę coś wnosiły do tej telewizji. Śmiech na sali i żal.
Tak jak się spodziewałam - człowiek wypowie swoją opinie a już dostaje zjazd :) Nie chcę by ktoś mnie obrażał nie znając mnie i niestety moje IQ jest wysokie. Widać nie umiesz czytać moich postów, bo mi chodziło o to, że patrząc na to co leci w dzisiejszej telewizji to jest serial, który da się obejrzeć. Obejrzałam wszystkie seriale o których napisano tj. Pitbull, Oficer czy Glina. A odbiegając od tematu Tancerze chyba powrócą :)
"Nie chcę by ktoś mnie obrażał nie znając mnie i niestety moje IQ jest wysokie"
Niestety? Ok nie mam więcej pytań.
"Widać nie umiesz czytać moich postów, bo mi chodziło o to, że patrząc na to co leci w dzisiejszej telewizji to jest serial, który da się obejrzeć"
Nie da się tego dziadostwa oglądać, jeśli ma się coś w głowie. Jest to obraza policji i ich działań. Gdybyś pracowała, lub żyła w środowisku policyjnym, to byś wiedziała co mam na myśli. Poza tym, skoro nie ma w tv nic lepszego, to się nie ogląda, tylko idzie do kompa i ściąga dobry serial który leci w USA.
A więc namawiasz nas do piractwa?....
Poza tym nawet ten dość mierny serial ma jedną zaletę której nie posiadają seriale zagraniczne a mianowicie jest jakby to powiedzieć....swojski:D.
Co do naszej wspaniałej policji to ja się nie będę wypowiadać, bo szkoda słów ;)
Nie namawiam nikogo do piractwa. Powiedz mi tylko w jaki inny sposób mogę obejrzeć serial, który leci w usa? Albo go ściągnę z sieci albo obejrzę online jeśli jest taka możliwość. No a koleżanko wypowiedz się na temat policji, podziel się z nami swoją opinią.
No dobrze, masz w sumie rację a bardziej na temat omawianego dzieła w następnym odcinku będzie o zabójstwie szefa komisji prywatyzacji wow ale scenarzysta ma pomysły... Ciekawe też czy Ada i pan komisarz się bzykna-bo wygląda na to że oboje tego chcą...
Mam nadzieje, ze w koncu to zrobią;P Bedzie sie cos dzialo w serialu:) Poza tym fajnie miedzy nimi iskrzy:D