Gra postaci Andy McNally jest niesamowicie irytująca. Nie chodzi mi o aktorkę, ale o postać serialu. Wali takie babole w tej pracy, że już kilka razy byłaby wyrzucona z Policji. Jest niesamowicie rozchwiana emocjonalnie i ewidentnie słaba psychicznie. Tylko ona powoduje, że oglądając kolejne odcinki przy epizodach dotyczących jej osoby zaciskam zęby i zamykam oczy.
Mam identyczne wrażenia. Na szczęście w 3 sezonie ograniczają to do minimum. Jej postać trzeba przeżyć, inne persony są bardziej interesujące. Nie wiem czy oglądałeś Taken, tak było tego jeszcze więcej. Po prostu nie zna umiaru.
Ogólnie się pomyliłem co do tego serialu, The Shield to nie jest a myślałem że obejrze coś fajnego. A jestem przy 6 odcinku i mam zamiast policji przygody 5 sierot. McNally jest tak denerwująca że nie wiem czy ja bym chciał z nią pracować, zapomnieć magazynka, no litości, a jakby przyszło użyć broni w obronie życia cywila, partnera lub siebie to leży, udawanie dziwki to już w ogóle jej nie wyszło, akcja spalona, następnie murzynka która nie może normalnej niani zatrudnić, jeden pedał który szuka przygód, jest w gorącej wodzie kąpany, kolejny pedał który kompletnie nie wiem co robi w policji, ta blondyna bardziej na wybieg i te jej zagarnianie zasług dla siebie i próby upodobania się na siłe. Ciężko ja widzę ten serial oj ciężko. A i cała kadra doświadczonych glin którzy są tak idealni że ciągle z nowych się nabijają, tak jaby sami nigdy nie zaczynali tylko byli gotowi do pracy. Tragedia.
Jeśli chcesz obejrzeć dobry serial to polecam:
http://www.filmweb.pl/serial/Na+granicy+cienia-2011-622954
ściągnąć możesz z : http://thepiratebay.se/torrent/6563363/The_Shadow_Line_Season_1___720p_mkv_compr ession_[mkvGOD]
napisy musisz w googlach szukać ponieważ napiprojekt nie znajdują, ale są napisy pl dostępne do innej wersji które pasują.
Może Tobie się spodoba. Jest pełen pierwszy sezon..7 odcinków. Niektórzy mówią o ośmiu, ale jest ich siedem..jakaś telewizja nie zmieściła wszystkiego i podzieliła na 8 odcinków więc nie ma co się zastanawiać. Jeśli podobał się Tobie the Wire i Luther to spodoba się i the Shadow Line. Świetnie dobrana obsada, a scenariusz miodzio.