Kiedys ogladalem kazdy odcinek, nie moglem sie oderwac od telewizora, z niecierpliwoscia czekalem na nastepny odcinek...ahh ten serial był kiedys odlotowy, lepszy niz wszystkie inne, nie pamietam juz prawie nic z niego, ale wiem ze wciaga......
ja go ogladam!! mam pierwszy sezon z polskimi napisami!! Ale niestety nie mam pozostalych w polskiej wersji!! ;-(
Oglądając obecnie również uważam, iż Smallville jest o niebo lepszym serialem, ale zwrócmy uwagę na to, że powstał ponad dekadę późnij. Jednak wówczas to było to. Każdy odcinek się oglądało:) Dziś dorwałem sobie pierwszy odcinek tego serialu i właśnie obejrzałem. Widac różnice, marne efekty specjalne, ale klimat nadal ten sam, przyjemnie się ogląda. Ze względu na wspomnienia i z sentymentu (aż) 8/10 :P Pozdrawiam fanów.
aaa! tez to ogladalam^^
mialam ok 5 lat i codziennie siadalam przed telewizorem i przez 50min siedzialam wpatrzona w ekran... szkoda, ze juz tego nie puszczaja :/
ale zgadzam sie, ze Smallville jest lepsze, chociaz biorac pod uwage jakos tamtych czasow i tak byl swietny xD
A ja miałam 17 lat gdy to pierwszy raz leciało w tv, potem obejrzałam to jeszcze dwukrotnie do ostatniego odcinka i wcale nie uważam żeby Smallville było lepsze- brakowało mi w nim tego przymrużenia oka z Nowych Przygód :)
Ja nawet nie wiem dokładnie ile miałam gdy to oglądałem, może jakieś 7-8. Wtedy gdy to oglądałem sądziłem, że to był super serial. Moje odczucie, jest takie, że ten serial jest lepszy od Smallville. Gdybym teraz oglądnął "Nowe Przygody Supermana", może zmieniłbym zdanie. To były inne czasy i wszystko w TV mogło wydawać się lepsze ;)