PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94296}

Nowe przygody Supermana

Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 - 1997
6,5 7,6 tys. ocen
6,5 10 1 7588
7,2 5 krytyków
Nowe przygody Supermana
powrót do forum serialu Nowe przygody Supermana

Cóż.;.;. pamiętam, że gdy miałam z 10 lat to zawsze uwielbiałam oglądać ten serial.
Teraz, 10 lat później po zobaczeniu Smallville postanowiłam wrócić do tej ekranizacji i...
rozczarowałam się okropnie.
Pewnie dlatego, że serial jest już dość stary i wtedy jeszcze dobrej techniki nie było... mimo wszystko jakaś magia powinna tam zostać, niestety już jej nie ma.
Czasem dobrze coś zostawić w przeszłości i wspominać;/ to nie pierwszy raz, kiedy mi się coś takiego przytrafiło.
Smallville jest o wiele lepsze, Lois grana przez Terry Hachter jest bezbarwna w porównianiu do Erici Durance, a do starszego Lexa z włosami nie potrafię się przyzwyczaić, łysy Michael ROsenbaum podbił moje serce;]

o tak zgadzam się z Tobą kochanieńka ;)

ocenił(a) serial na 7

A ja się niestety nie zgodze, mam 34 lata i również ten serial pamiętam z młodych lat i jak wróciłem do niego po latach nadal uważam go za bardzo doby serial, tajemnice smallville również bardzo lubie ale do nowych przygód supermana mam sentyment, teraźniejsze czasy to czasy przepychu, efekciarstwa choć prawda jest taka, że w tych jakże sztucznych czasach seriale kręci się lepsze niż niejedne filmy kinowe.

ocenił(a) serial na 10

Właśnie sobie ściągnąłem wszystkie odcinki i ten serial bije na głowę Smallville. Pod każdym względem.

StatusQuo

gdzie można znaleźć wszystkie odcinki tego serialu z lektorem? ja znalazłam tylko w wersji angielskiej... :/ a zależy mi bo żadna inna wersja mi nie odpowiada...

ocenił(a) serial na 10
malinka8806

Właśnie ja mam w angielskiej wersji z napisami. Tylko napisy mi się kończą w połowie 4 sezonu. szukałem po torrentach. O wersji z lektorem polskim można pomarzyć.

StatusQuo

właśnie to mnie dziwi, że nigdzie nie można znaleźć z lektorem, skoro był emitowany dla polskiej tv

ocenił(a) serial na 6
malinka8806

Powód jest prosty pewnie nikt sobie nie nagrał tego serialu na stare dobre kasety VHS.

ocenił(a) serial na 8
malinka8806

Jest z polskim lektorem na "homiku" , nie wiem czy mi ten wpis nie zablokują ale tam właśnie znalazłam z lektorem, jakość może nie jest rewelacyjna ale da się oglądnąć.

malinka8806

jest na kinomaniaku.
www . kinomaniak . tv
(tylko pousuwać spacje)

ocenił(a) serial na 6

Ja również się z tobą nie zgodzę wolę ten serial od Smallville mimo jego wieku.