tez chciałbym go znowu obejrzeć mogliby go puścić w tv ... :) a może ktoś ma go na kompie ???
mozna go sciagnąć z programu BitComet... Jak sciagniesz program to przez niego wejdz na strone isohunt.com tam w wyszukiwarce wpis lois and clark i pojawia Ci sie poszczegolne sezony do sciagniecia ... zaznaczam że film jest angielskojezyczny... jak masz problem napisz hiizzy@wp.pl
Jeju serial naprawde fajny ... sentyment pozostał :) Kto wie ile w polsce puścili serii, bo wyszły ponoć 4 tak w ogóle
Witam.
Dawno, dawno temu... ;).
Jakiś czas temu TVN go emitował. "Puścili" tylko 66 odcinków tj. 3 serie.
Świetny był. Jestem fanem również SV, ale mimo to uważam, ze Lois & Clark jest lepszy. Sentymencik pozostaje :P.
Pozdrawiam
Ja od lat czekam na polska wersje dvd i mam nadzieje, ze sie kiedys doczekam. Serial zawsze ogladalem z zapartym tchem :)
Nie doczekasz sie! :( Moj ulubiony serial "Smallville" - wydli tylko 1,3 i 4 sezon. I na nastepne tez nie ma szans. Szkoda :(
michael_84 też jestem fanem smallville i tego serialu i co do smallville to muszę ci powiedzieć że od 2 czerwca tvn wznawia emisję 4 sezonu i moim zdaniem 5 tez bedzie tylko na jesien jsli im nie odpali cos