PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94296}

Nowe przygody Supermana

Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 - 1997
6,5 7,6 tys. ocen
6,5 10 1 7588
7,2 5 krytyków
Nowe przygody Supermana
powrót do forum serialu Nowe przygody Supermana

tez chciałbym go znowu obejrzeć mogliby go puścić w tv ... :) a może ktoś ma go na kompie ???

azumi_2

mozna go sciagnąć z programu BitComet... Jak sciagniesz program to przez niego wejdz na strone isohunt.com tam w wyszukiwarce wpis lois and clark i pojawia Ci sie poszczegolne sezony do sciagniecia ... zaznaczam że film jest angielskojezyczny... jak masz problem napisz hiizzy@wp.pl

użytkownik usunięty
hiizzy

Jeju serial naprawde fajny ... sentyment pozostał :) Kto wie ile w polsce puścili serii, bo wyszły ponoć 4 tak w ogóle

azumi_2

Ja mam ten film ale w wersji pilotowej. Trwa on 1:32:31 Pozdro:-)

ocenił(a) serial na 8
azumi_2

Witam.

Dawno, dawno temu... ;).

Jakiś czas temu TVN go emitował. "Puścili" tylko 66 odcinków tj. 3 serie.
Świetny był. Jestem fanem również SV, ale mimo to uważam, ze Lois & Clark jest lepszy. Sentymencik pozostaje :P.

Pozdrawiam

azumi_2

Ja od lat czekam na polska wersje dvd i mam nadzieje, ze sie kiedys doczekam. Serial zawsze ogladalem z zapartym tchem :)

ocenił(a) serial na 8
endriucom

Nie doczekasz sie! :( Moj ulubiony serial "Smallville" - wydli tylko 1,3 i 4 sezon. I na nastepne tez nie ma szans. Szkoda :(

ocenił(a) serial na 8
azumi_2

michael_84 też jestem fanem smallville i tego serialu i co do smallville to muszę ci powiedzieć że od 2 czerwca tvn wznawia emisję 4 sezonu i moim zdaniem 5 tez bedzie tylko na jesien jsli im nie odpali cos

ocenił(a) serial na 8
bastek7m

Nie rozumiem części Internautów. Przecież wszystko co chcecie można znaleźć w Internecie. Wszystkie odcinki są do ściągnięcia. Trochę wysiłku aby poszperać i macie :)