tutaj nie wejdzie link,administratorzy blokuja,niech pan napisze na privaa to podam
Oj kiedyś się oglądało ten serial zacięcie choć przyznaję, że niezbyt jestem fanem super bohaterskich postaci.
Na tych pierwszych i klasycznych już dzisiaj Supermanach byłem w kinie już nawet nie te przysłowiowe sto lat temu, tylko pewnie jakoś z tysiąc ;) a ten serial leciał jakoś w drugiej połowie lat 90-tych. Człowiek wtedy był za duży i za stary na takie niezbyt poważne historie, kumplom oraz znajomym chyba bym się wtedy do tego nie przyznał, ale teraz czemu nie ;) Tak, oglądałem, jest co wspominać, a owe wspomnienia niezwykle kolorowe, choć sam serial to żadnych górnych lotów.
Czy ktoś z Was kojarzy który to był konkretnie odcinek gdy Mister Mxyzptlk pokazywał Supermenowi coraz gorsze wizje powtarzającego się tego samego dnia? Pamiętam że w odcinku tym było Boże Narodzenie i z każdą wersją była coraz gorszej jakości choinka w biurze gazety Daily Planet a na końcu prawie doszło do wybuchu III Wojny Światowej bo takie informacje podawał telewizor w biurze gazety. A na końcu przybrany ojciec Clarka Kenta -Jonathan dostał ataku serca. Przyznam że ten odcinek rozbawił mnie do łez bo każda wersja tego dnia była coraz bardziej wisielcza że aż przesadnie przerysowana. :) Uśmiałem się nieźle na tym odcinku. Ktoś może podać który to sezon i odcinek?