bożeeeeeeeeeee!!! WRESZCIE JEST !!! był cudowny
Iga : panie mecenasie może pan mi powie co ze mną jest nie tak
Marcin: ( całuje ją, tak słodko, po chwili mówi) : jest pani piękną, mądrą i wrażliwą kobietą nigdy nie
spotkałem kogoś takiego jak pani
jak iga wstaje to łapie ją, delikatnie, za rękę to było PRZEcudowne albo jak mówi że następnym
razem odwiezie panią do mnie CHCĘ WIECEJ TAKICH MOMENTÓW
Ogladalam przed chwila odc 7 mozna na stronie kinosik super jest ten odcinek, a pocalunek piekny
własnie bardzo dobrze, mam dośc seriali w których na połaczenie bohaterów trzeba długo czekać a jak już będą razem to sie rozstają, powinni zrobić sezon a dobrze i pokazac ich szczęscie przez kilka odcinków i zakończyć a nie 10 zazy są razem a potem sie rozstają np Lekarze
Ja jeszcze nie ogladalam tylko początek odcinka, ciekawa jestem jak to się między nimi rozwinie. I tak wogule to Iga z odcinka na odcinek coraz ładniej wygląda:)
Też mi się bardzo podobało i pocałunek był dla mnie bardzo zaskakujący, zupełnie się go nie spodziewałam. W ogóle cała ta ich scena w parku była taka bardzo intymna, że tak powiem - to jak on z nią usiadł, a później Iga się o niego oparła Ohhh. No było po prostu idealnie i czuło się chemię między bohaterami.
tak jakby siedzieli w swoim własnym świecie mam wrazenie ze Iga sie przed Marcinem otwożyła trochę po tym jak ją zapytał przed czym tak ucieka w problemy innych ludzi
No to było piękne. Choć powiem, że coś przeczuwałam bo od samego początku odcinka jak tylko byli "bliżej" siebie to Marcin patrzył na Igę z taką miłością i wydawało się, że zaraz ją pocałuje, no ale odważył się dopiero pod koniec. Odcinek naprawdę świetny!
ciekawe co bedzie w 8 odcinku, nie moge sie doczekac ich 1 spotkania po pocaunku. Ciekawe co Marcin powie czy bedzie ją przepraszać itp czy powie coś miłego np ładnie wyglądasz albo ją znowu pocałuje
A wiesz, że też się zastanawiam co on jej powie. Wczoraj jakoś po 23 pooglądałam ten odcinek i tak się zastanawiałam co będzie dalej. Przez te moje przemyślenia poszłam spać jakoś koło 3 :D Ale powiem odcinek epicki! Nie spodziewałam się, że scenarzyści tak szybko zdecydują się na to, żeby Marcin pocałował Igę, bardziej spodziewałam się tego pocałunku w odcinku 9, bo podobno Kaszuba wtedy zamiast lecieć z Aśką do Barcelony pojedzie do Igi. No ale wcześniej, czy później i tak musiało się stać. Mi się to podobało. I ta widoczna chemia między nimi. CUDO! :)
teraz mi sie jeszcze przypomniało ze w odcinku 5 na końcu powiedział bo barmana że Aśka nie jest jego narzeczoną
Faktycznie była taka scena.. Coś mi się wydaje, że Aśka będzie chciała zamieszkać z Marcinem, bo jak jej ojciec powiedział, że on nie będzie wiecznie na nią czekał.... Wiesz jestem jeszcze ciekawa jak to będzie kiedy Aśka przyjdzie do mieszkania Marcina a tam zastanie Igę i Marka/Adama Ostrowskiego :D
A skąd wiesz co ma być w odc 9? Masz dostęp to jakiś streszczeń? Byłabym wdzięczna za jakiś link bo czekać cały tydzień na kolejny odc to dla mnie męczarnia:) A tak chociaż jakiś przedsmak bym miała :p
Przeczytałam na "Swiat Seriali" :D A tutaj masz link: http: //superseriale. se. pl/seriale/o-mnie-sie-nie-martw-odcinek-9-marcin-kaszuba-dla-igi-maleckiej-zosta wi-asie_425972. html
Iga zła na niego raczej nie była ;) Po prostu chyba z tego szoku uciekła bo jak pokazywali jak wraca do domu to wręcz w skowronkach była xD
tylko trochę szkoda że tak szybko ucieklła, on mógł sobie pomyśleć ze tego pocaunku nie chciała a potem było widaćże chciała i to bardzo :)
Ja nie wiem ale jest taka strona gdzie wrzucają muzykę z seriali
http://muzykazreklam.pl/41161-tvp2-o-mnie-się-nie-martw-strona-2
może tu zapytaj :)